Fina syster fyllde 21 år.

I lördags firade vi inte bara att vi gick upp till Elitserien utan att min syster fyllde 22 år. Vi var sex stycken som käkade middag hemma hos min mamma, sedan drog vi in till Undici och fixade bord direkt när vi kom dit. Det blev en ganska dyr nota för mig, men vad jag gör inte för världens bästa syster! Kvällen var riktigt awesome när vi var på Undici, dock stängde dom 2, riktigt kasst. Det blev väldigt oklart vart vi skulle dra sen så allt blev ganska tråkigt men vi drog hem till Stoffe och fortsatte dricka där, det var väl okej haha..

Vi har haft bättre kvällar men vafan det var kul så länge det varade på stället vi var på, grattis älskade syster ännu en gång! ♥


Elitserien tjalalalala!

Taggade tjejer innan matchstart! Vi hade underläge efter första matchen men vände i andra matchen, sedan dominerade vi i skiljeserierna. Så nu är det elitserien som väntar, fyfan va gött! Det var ett riktigt bra tryck på läktarna under hela matchen, massa ramsor och roliga saker. Så skönt att äntligen gå upp, nu jäklar ska vi visa att det är i elitserien vi ska spela.


Stbf har skrivit om BK Eva flera gånger på deras hemsida.

Ingenting kan stoppa mig


Partyprinsessan har kört all in de tre senaste dagarna.

7 April; 20 år.
Glömt att berätta om min 20 års dag. Den var heeelt galet kul, jag hade hyrt Blå Kupolen i Slussen. Vi hade middag innan med familj, släkt och nära vänner. Killkompisar till mig var DJ på festen, Digital Friends heter dom, sjukt grymma. Jag hade fixat Beer Pong, sjukt najs. Vi var cirka 90-100 personer och det var all in som gällde. Galet bra fest förutom att dom stängde halv två, men då drog vi till after istället och fortsatte där, efter det så blev det efterfest! Stort tack till alla som kom, presenter och hela kvällen. Riktigt bra 20 års firande!




12 April
Jag och Christel skulle bara till O'learys och ta ett par vinglas, men det slutade med att vi drog till stan. Först till Gröne Jägaren & sedan till Anchor där vi träffade Calle, Figaro, Robin och lite andra människor. Det slutade med efterfest hemma hos Calle, bilderna nedanför är från klockan 04.20 på efterfesten. Dräggit värre haha.

 



13 April
Jag, My & syrran käkade först på Vapiano i Gamla Stan, sedan drog vi till Café Opera. Vi var där ett tag men tyckte inte det var speciellt bra, det hade liksom inte dragit igång än. Vi tog en taxi till Pure istället, där drog syrran in en vinflaska och jag shots sen var det all in därifrån haha. Det är alltid lika kul att umgås med brudarna och vi ägde ju dansgolvet sen också. När vi skulle dra hem så började det snöa som fan, helt sjukt haha.




14 April
Förkrök hemma hos Calle med Mickis och Robin. Vi drog sedan till Amnesia där vi hade fri biljetter och där blev det fullt ös. När Stoffe, syrran och Lisa kom så fixade vi bord och helrör. När jag skulle gå och köpa helrör så fick dom tydligen inte servera det efter klockan 01 så jag sa "amen fixa nio groggar istället då" haha, vi shottade som fan och dansade galet. Till slut var det bara vårt sällskap kvar på dansgolvet när klockan började närma sig stängning och vi ägde totalt haha.

 


En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig.


Bästa vän ♥


Lite uppdatering av vecka fjorton.

Vi var hundvakt åt Dhelta i flera dagar, det var mysigt att ha henne hos oss. Hon är så fin och mysig, fast hon kan bli lite grinig när hon inte får som hon vill haha. Det är alltid kul att vara hundvakt när jag alltid längtat efter att ha en egen hund, lär nog bli någon i framtiden.


Nu undrar ni varför jag har tagit en bild på en fruktkorg men det är så att jag lirade en tävling med Stoffe som heter Fruktmixen, brukar lira den varje år, sjukt kul. Både jag och Stoffe var ganska bakis i fredags när vi skulle lira, vi var i bowlinghallen dan innan och firade Chrille som fyllde 60 år. Vi fick iaf massa frukt som man samlar i en påse beroende på hur mycket tjejen strikear, när det var Stoffes tur att spela första slaget så strikeade han som en galning så det slutade med att vi vann vår start och kom tvåa totalt. Vilket resulterade i en jäkla massa frukt haha!


Örby Gummi Bowling Team

Grymmaste korpen laget, även fast vi inte vunnit några matcher nu på ett tag. Vi vann hela tiden förut och vi var med i toppen av tabellen, nu ligger vi sexan, ush. Det är bara att rycka upp sig och på't igen!

 

Nya tröjor har vi också, designade av mig!


Seg på att uppdatera vad som hänt på sistone.

Så glad att Michaela har flyttat till Farsta så att vi kan träffas mera, vi hann vara med varandra hur många gånger som helst förra veckan, sjukt kul. Skönt att bara umgås med henne, kan snacka med henne om allt, min fina vän! ♥

 

Edna vill att kramas när man är hos M&B.



Sippan 24 år.

31 Mars så firade vi Sippans födelsedag, vi började att förkröka i bowlinghallen med en del folk sen drog vi in till GK där dom har började med Stereo Nattklubb på lördagar. Vi hade bokat det största bordet med strippstångarna haha, efter att vi gått före den massiva kön så var det bara ALL IN. Sippan fick dra minst 9 shots på cirka tjugo min, det är hårt att fylla år! Det blev en galen kväll med efterfest & träffade vänner jag inte sett på ett tag, lyckad kväll, javisst!







Mitt nya missbruk, klädesväg.


Älskar mina nya höga shorts, sjukt fina med knapparna!




Född: 7 April 1992

Status: Singellivet

Arbete: Samordnare på TSP AB.

Bor: Huvudstaden Stockholm

Intressen: Bowling, motorsport, fotografi, musik, shopping, resa & party.


Min sjukdom kommer alltid vara min svagaste och starkaste punkt. ♥

- Klicka här om du väl läsa om min föredetta största hemlighet.


• 9 Oktober; Första dagen på nya jobbet.
• 13 Oktober; Sista banracingtävlingen på Mantorp och Rhodos Reunion på kvällen.
• 24 December; Julafton
• 31 December; Nyårsafton, 2013 here I come.

• Fast anställning.
• Flytta hemifrån, egen lägenhet.
• Ny bil.
• BE kort (bil med tungt släp).
• Åka till Afrika och Australien (då har jag varit i alla kontinenter!)
• Ta banracing licens.
• Vinna en stor folkracetävling.
• Träna mycket och utvecklas i bowlingen så jag får spela i A-Laget.


RSS 2.0

    


    Kopiera med Ctrl + C

bloglovin

ÖG RT