6 månader ♥


Mega Success


What doesn't kill you makes a fighter


Födelsedagsfirande


Gammal bild från en folkracetävling


I tisdags fyllde Michaela 25 år, vi firade henne i fredags hemma hos henne och hennes kille. Vi är kind of kusiner och hon är även en av mina bästa vänner. Vi har så många grymma minnen tillsammans, vi har hittat på så mycket roliga och galna saker som ni inte ens kan tänka er. Saknar de där tiderna men alla växer upp någon gång men jag tror att vi kommer hitta på en del awesome saker i framtiden också!

Jag hade jätte trevligt och kul i fredags, tack för den goda maten och sällskapet var grymt. Även fast några personer sårade dig och inte kom, så kommer jag alltid finnas där för dig och det vet du! :)


Michis & Bjuris - Haha mina sötnosar!


Love you babe! ♥

Man kan se det på olika sätt


120223

Det har inte blivit så myket bloggande på sista tiden, har varit fullt upp med mycket andra saker. Förhoppningsvis så kommer jag igång med det igen, men nu är det så att jag tänker inte blogga för bloggandes skulle utan jag bloggar när jag känner för det och tycker att det är kul.

Känner att det börjar klia i fingrarna så det kommer nog bli en del bloggande nu framöver. Hoppas alla mår sjukt bra och nu känns det som våren börjar komma också. Längtar till sommaren!


Peace out.

Vad som skulle vara en lugn helg blev spårad

Fredag - Tjejkväll med drinkbjudning hemma hos Emme, mycket trevligt och fick träffa nya sköna människor. Vi testade olika drinkar och hade sjukt kul. Efter det åkte jag in till stan och fortsatte festandet där med vänner jag inte träffat på ett tag, det var sweet!


image description


Lördag -
Bowlingmatch på dagen, vi vann mot Hammarby, kämpade på hela vägen! Efter det planerade jag med några killkompisar att vi skulle förkröka i hallen för att sedan gå ut. Så det blev discobowling, sen stängde min killkompis hallen så drog vi in till stan. Vi fixade ett bord med shots och ölhink, det blev ganska blött. Stället stängde 5 och jag tror vi drog vid 4.30 ungefär. Alltid kul att vara med mina killkompisar, dom är så roliga och underbara!



I want to travel the world


Alla ♥-ans dag

Sjukt romantisk som man är så spenderade jag & Simon denna dag i bowlinghallen haha, jag hade bokat denna tävling för länge sen så det fick bli såhär. När jag vill kan jag faktiskt vara romantisk, tro det eller ej. Den här dagen är nog lite överskattad, klart det är kul att uppvakta någon speciell men många överdriver nog en aning.

Bilden till vänster ser ni presenterna jag gav till Simon och till höger vad jag fick. Han blev jätteglad och jag med, alltid kul med presenter. Nu blir det att mysa ner i sängen..


Älskar dig! ♥

I miss Málaga!


They played this song all the time in Málaga, so everytime I hear it I think of Málaga.

Det var dags för lite nya smycken!



Båda örhängena och ringarna är från Glitter.

workworkworkworkworkwork

Tog lite bilder på jobbet i fredags, Carro och Nadira hamnade på bild! Theo och Adam hade fina slipsar från jobbet på sig, syns det att grön/limegrön är vår färg på jobbet?. Jag tycker personligen det är riktigt fint att mixa svart/vitt/grönt, mycket fint! Younes hittade en bazooka också haha, det är en del av receptions disken som dom höll på att bygga ihop.

Jag har alltid så jäkla roligt på jobbet, alla underbara kollegor är så snälla och roliga. Det är alltid någon som får en att skratta varje dag!


Fråga angående alopecia areata

Elsa: Hej, jag är en 15-årig tjej och jag undrar om man kan man sätta i extensions när man har alopecia areata? :o Jag har nämligen tappat sjuukt mycket hår och har kala fläckar och mår så himla dåligt över det, ingen diagnos dock (tar typ evigheter innan man får komma till någon som kan hår..) men funkar det bra med extensions? :)
skulle aldrig kunna tänka mig peruk.. men det känns som att extensions skulle slita så mycket på det lilla man har kvar..
och jag bor inte i stockholm heller så kan inte gå till den där tjejen.. Vad sätter hon i dom med för metod?
Tacksam för svar! :)


Svar: Hej Elsa! :) Det kan man absolut om man går till rätt person, gå absolut inte till vanliga hårfriöser eller något liknande. Du måste isf gå till någon som är riktigt duktig som förstår sjukdomen och kan hjälpa dig på bästa sätt. Jag har som sagt Maria på Simsalabim Extensions som fixar mitt hår och hon är verkligen grym. Jag vet hur du känner, jag har varit i det där stadiet flera gånger! Du måste försöka vara stark, för att sjukdomen blir värre när man mår dåligt psykiskt och stressar. Jag vet att det är svårt men man får försöka kämpa, jag har också jätte många dagar där jag absolut inte mår bra men man får försöka fokusera på dom bra dagarna. För när du mår bra så får ditt hår bra.

Gå till en läkare och få en remiss för att du har alopecia areata, för då kan du få bidrag för att köpa peruk/extensions osv för det är så himla dyrt! :) Jag har haft tre peruker innan jag fick extensions, förut var jag tvungen att ha peruk pga att jag hade väldigt lite hår och jag vägrade raka av det sista jag hade. Vill också pointera att när man skaffar en peruk behöver det inte betyda att du måste raka av det håret du har idag, du kan ha kvar ditt hår men skaffa en peruk. Så gjorde jag, fast jag rakade iof lite där jag skulle fästa peruken.

Mina extensions sliter inte på mitt hår för Maria sätter dom inte så nära hårbotten, utan sätter dom så att dom kan glida av utan att dom tar med sig massa av mitt hår. Hon använder keratin vax för att sätta fast mina extensions. Om du kan skaffa extensions beror på hur mycket hår man har och hur tunnt det är.

Om du bor i närheten av Stockholm så kan du åka hit och träffa en bra läkare och få en remiss och kanske träffa Maria som jag går till så kan hon kolla på ditt hår, men det beror på hur mycket hår du har.

Har du några fler frågor eller inte förstod något så fråga gärna mera! Vill gärna vara med och hjälpa dig! :)

Vacker men kall fredagsmorgon


SÖKER DU JOBB?

Härliga underbara fantastiska medarbetare söker likasinnade.



Vi sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Stockholm. Din uppgift hos oss är att skapa relationer med kunder samt att via telefon förmedla olika tjänster.

Vi söker dig som är i början av din karriär. Du är en positiv och utåtriktad person som tycker om att jobba självständigt, men i en del av ett ungt team som har en fantastisk sammanhållning och en bra laganda. Du gillar utmaningar och mål, och du har en fantastisk kämparglöd. 
 
Vi satsar på din personliga utveckling för att du på bästa sätt ska kunna bli en framgångsrik marknadskommunikatör. Här kommer du att få arbeta i moderna lokaler i en säljande miljö där du har möjligheten att tjäna bra och där du trivs på jobbet.


Anställningsdatum
Februari/Mars


Arbetstider
Heltid
Vardagar: 8:30-17:00

Deltid:
Kvällar: 16:45-21:00
Helger: 12:00-19:00


Ersättning
Fast lön plus provision.


Har du några frågor?
[email protected]


Ansökan
Skicka in ansökan till: [email protected]
Ange referensnummer: SA-47
Ring oss på: 08-400 273 05.


I will never win this game, without you





Fucking cold.

Det är sjukt kallt i Sverige, vill tillbaka till Málaga! Dags att börja planera lite nya äventyr..



Bilden är tagen på Málagas flygplats när jag skulle åka hem.


Första gången jag använder chinos.

 


J
ag testade mina första par chinos i Málaga, mörkblå som ni ser och dom är från H&M, riktigt sköna och bekväma! Blir att använda i sommar i Sverige, om vi någonsin blir av med all denna snö och kyla.


More pictures

Vi skulle gå till SeaLife men det var stängt så vi bestämde oss för att kolla runt lite i hamnen osv. Dock är alla bilder tagna med min iphone så de är inte så bra kvalite på dom.

 

 

 

 

 

 

 


Málaga shopping

Jag och Esther var på Primark, Bershka, Kiko och andra ställen och shoppade i veckan. Jag hittade mycket fina saker, många t-shirt och linnen med tryck men även en liten ryggsäck, silvriga örhängen, vit klocka och andra saker. Det var sjukt billigt och vi gick runt i affärer i cirka fem timmar, lyckad shoppingkväll!

 

 


Pictures from Málaga

Jag njuter av livet här, awesome väder och underbara människor. Här har ni lite bilder från Málaga. Det är sjukt fint här och det är riktigt najs. Ska försöka uppdatera mera härifrån så ni får se mera.

Vi käkade pizza igår och fick då testa på en chokladpizza som dom hade, den var speciell och förmodligen sjukt mycket socker i men den var ganska okej ändå. Vi var som sagt ute igår också och det var avslappnat och roligt, vi blev bjudna på shots för att vi gick in på en klubb och någon bjöd oss helt plötsligt på öl, sweet.

Vi gick upp för en lång backe och trappor, det var varmt men fick se det som dagens träning haha. När vi väl kom upp så var utsikten riktigt fin, såg ut över hela staden, vackert! Efter det så åkte vi in till stan och shoppade i nästan fem timmar, lägger upp en bild inom kort på lite kläder som jag köpte.











Peace and love from Málaga!


Málaga!

Update från mig i Málaga, det är sjukt najs här. Varmt och skönt vårväder, dock tycker jag och alla andra att det är kallt på kvällarna och då är det 14 grader!! Det är helt sjukt för det är typ 14 minus hemma och då ska man inte klaga. Bor hos Esther och hennes klasskamrater här i Málaga och dom är riktigt snälla. Var ute idag och kollade in utelivet, det var sweet och tror att det kommer bli mer najs dagarna som följer! Ska försöka koppla upp mig på nätet via min telefon så jag kan fixa lite bilder också!

Hoppas ni har det bra där hemma i Sverige!
Peace out.





Född: 7 April 1992

Status: Singellivet

Arbete: Samordnare på TSP AB.

Bor: Huvudstaden Stockholm

Intressen: Bowling, motorsport, fotografi, musik, shopping, resa & party.


Min sjukdom kommer alltid vara min svagaste och starkaste punkt. ♥

- Klicka här om du väl läsa om min föredetta största hemlighet.


• 9 Oktober; Första dagen på nya jobbet.
• 13 Oktober; Sista banracingtävlingen på Mantorp och Rhodos Reunion på kvällen.
• 24 December; Julafton
• 31 December; Nyårsafton, 2013 here I come.

• Fast anställning.
• Flytta hemifrån, egen lägenhet.
• Ny bil.
• BE kort (bil med tungt släp).
• Åka till Afrika och Australien (då har jag varit i alla kontinenter!)
• Ta banracing licens.
• Vinna en stor folkracetävling.
• Träna mycket och utvecklas i bowlingen så jag får spela i A-Laget.


RSS 2.0

    


    Kopiera med Ctrl + C

bloglovin

ÖG RT