Min bästa vän och min kärlek.


3 månader ♥


Vilken härlig känsla

Den här dagen har varit bra och det tänker jag ta med mig framöver, det gick riktigt bra när jag tänkte på alla tips jag fick igår och dessutom slutade vara så envis och faktiskt gjorde något åt saken. Jag kanske behövde ett riktigt fall ner i gropen för att förstå hur jag skulle kunna klättra upp ur den.

Hela dagen har jag lyckats bra med att försöka behålla lugnet och inte låta så stressad vilket har resulterat i att jag sålt tio stycken idag som faktiskt är målet att alla ska göra minst per dag. Hade jag inte fått den feedbacken och kritiken jag fick igår så hade jag förmodligen inte stått här idag och sålt så här många.

Tänker hålla glöden uppe och bara ösa på!


Tio ordrar resulterar i detta, där man får ett datum när man gjorde
det och jag fick även en kommentar som liksom är jag "High Five".

Don't play with fire, you can hurt someone.


111128

Det gick riktigt bra på förmiddagen idag på jobbet, kändes jättebra och jag var riktigt taggad på att bara sälja. Sedan efter lunch hände det något och jag tappade allt. Fick hjälp av mina säljcoacher, ena sa att jag har allt liksom, personligen och så, men att jag bara gjorde det svårt för mig själv.

Försökte verkligen men det blev inte bättre och jag blev bara frustrerad. Pratade en stund med chefen också och han hjälpte mig, sa även att jag var ganska envis vilket stämmer ganska bra haha. Men efter det pratet så kändes det bättre och jag försökte på ett helt annat sätt. Synd bara att vi slutade en halvtimme senare så jag hann bara sälja en efter det.

Tar med mig alla tips och köra all in imorgon istället!

Ny vecka och nya möjligheter!

Söndagsmys

Det har varit en skön söndag, legat i sängen hela dagen och kollat på avsnitt av desperate housewives. När Simon, pappa och Bosse kom hem från garaget så käkade vi pappas goda chili con carne.

Sedan blev det filmmys med Simon, vi kollade på Super 8 som vi velat se ett tag och den var riktigt bra. Rekommenderar er verkligen att se den.



Dags att sova, over and out!

Efterfest - Resulterar i galna saker.


Alltid velat ha en regissörsstol och på efterfesten igår så hade Thorén en och jag tyckte det var riktigt ball. Det visade sig att han hade flera, slutade med att han gav en stol till mig så snäll som han är och jag blev såklart överlycklig.

Vissa tar med sig dricka från en efterfest, jag släpar med mig en stol. Haha jag har inga kommentarer men det kommer väl till användning någon gång.

Lördagens festligheter

När jag kom hem från bowlingresan igår så var det bara att slänga i sig käk och göra sig iordning för kvällen. Jag mötte upp ett gäng från mitt jobb, älskar människorna på mitt jobb, så härliga! Vi satt på ett mysigt ställe på Birgerjarlsgatan som jag aldrig varit på men lär nog gå dit någon mer gång.

Vi drog sedan till ett ställe där Fanny kände folk som spelade. Mötte Simon och alla utanför men dom tyckte det sög så de drog vidare. Vi var där en stund, shottade och dansa, Mickis och två grabbar kom dit också. Efter det drog jag med mig de flesta vidare till ett ställe där Simon och alla var, dock var de flesta från de gänget tvugna att dra det var synd.

Det blev en del tequila den kvällen och annat, det var en grym kväll och jag tycker bara ännu mer om mina arbetskamrater nu. Det blev efterfest hos Thorén där vi fixade grymmaste omeletten med bacon och drack lite men vi var ganska sega så jag och Simon drog hem (Simon kommer knappt ihåg att vi var där, eller hur lägenheten såg ut, soopa).

Tack alla för en awesome kväll, måste göras om!

 

 


Tre bilder som jag fått från Frida.

Hej då Sandviken. Stockholm nästa!

Vinst i Sandviken också, vi vann med 3-16. Fan va gött!

Fick ihop 722, men är nöjd över siffrorna denna resa ändå om man tänker på att jag knappt tränat, första A-lags matchen på länge och det var även borta. Det fanns absolut mer att hämta för jag hade onödiga missar mitt i serierna men det är bara träna spare spel när man kommer hem.

Men vi vann båda och det känns riktigt skönt!

 

Det går fort hem. För nu är det party som gäller så hoppas alla får en awesome lördag.

HÖRDE JAG SKÅÅÅÅL?!!

 


Hudiksvall avklarat. Sandviken nästa.

Sovit skönt på Hotell Hudik, älskar hotellfrukostar! Vi hade en mycket fin morgon och alla var taggade.

Vi spelade riktigt bra och gjorde 6598 totalt allihopa & vann med 2-18. Jag spelade okej, gjorde 716 men det fanns mycket mer och hämta, det tänkte jag göra i Sandviken!

Nu är vi på väg till Törnebro där vi ska käka sedan blir det Sandviken där vi ska krossa.

 

Godmorgon Hudik!

 

Taggade innan match!

 

Glada tjejer efter vinsten!

 


On the road

Vi är tre bilar som åker upp till Hudik, ena bilen är redan framme men vi andra är på G. Blev ett pitstop i Gävle Bro där vi hämtade upp en tjej från klubben, vi hann även käka. Tog en cider också, vilket var mycket trevligt denna fredagskväll.

Dock saknar jag min prins men han ska ut på krogen med grabbarna ikväll så jag hoppas dom får det trevligt och att dom orkar trycket imorgon när jag förmodligen ska träffa upp dom. 

Nu blir det att fortsätta poppa musik som vi gjort hela vägen!

Life is a rollercoaster, just gotta ride it.


Jag är stark för att jag känner till svaghet,
Jag har medkänsla eftersom jag upplevt lidande,
Jag lever för att jag är en kämpe,
Jag är klok, tack vare att jag varit dum,
Jag kan skratta för jag har känt sorg,
Jag kan älska eftersom jag känt förlust.

111125

Fredag idag, vaknar upp hemma hos Simon och mår piss, ont i revbenet dessutom, ingen aning om vad det är med mig men hoppas bara att det blir bättre för detta är tredje dan inom loppet på tre veckor som jag vaknat upp såhär. Sen blir det alltid att man mår bättre på eftermiddagen men fortfarande lite hängig, fattar inte varför det blir så här.

Jag ska åka till Hudiksvall ikväll med klubben och sova över där. Ska lira bowling med A-laget klockan 10.00 imorgon i Hudik och efter det lirar vi 15.40 i Sandviken. Kommer bli en lång dag så jag hoppas jag mår bättre imorgon bitti än vad jag gjorde imorse.

Dags att packa väskan!



Don't leave me behind


I'm just a thing to you, but you havn't
realize how much you really need me.

Låter som en bra onsdag


Min lilla svägerska fyllde 5 år

Simons lillayster Frida fyllde fem år idag, så vi var hemma hos Simons mamma och firade henne. Käkade god middag och sedan blev det tårta, mycket trevligt!

Jag och Frida la hennes nya nalle puh pussel, sen vart hon trött så då fick man en godnatt kram och puss. Underbar liten tjej!

 


Du ger min styrkan att leva



Älskar dig världens finaste pappa ♥


Back on track

Var nere i bowlinghallen idag och tränade en stund, fick tips av Chrille vad jag borde tänka på och hur jag borde göra. Jag tog till mig det och efter det blev det bara bättre och bättre.

Jag, Eve och Maike spelade fyra serier, vi krossade Maike som var så kaxig från början haha. Jag spelade riktigt bra, hade 197, 212, 185, 193 som totalt blir 785 points. Mycket nöjd med tanke på att detta är andra gången jag tränar denna säsong.

Målet just nu är att få börja lira med A-laget igen, känns som jag återhämtat mig ganska bra nu i ryggen och spelet verkar komma tillbaka så det här kommer nog bli kul framöver.

I don't want the world to see me, cause I don't think that they'd understand




Folkrace är en livsstil

Kärleken för motorsporten folkrace är stor. Jag är uppväxt på en folkracebana och det har varit mitt liv sen jag var liten. Familj och släkt har kört och vissa kör fortfarande, jag är med i min pappas racing team som heter Örby Gummi Racing Team.

Jag ville börja köra när jag var femton år men det blev att jag fotograferade för teamet och var webbmaster istället & SUPporter såklart. 9 Oktober 2010 körde jag min första tävling, hade aldrig suttit i en folkracebil förut men jag åkte runt och testade på lite. 14 Maj 2011 så körde jag min andra tävling och krokade ihop med en gubbe och vi rullade åt varsitt håll, skön känsla och hänga upp och ner och känna hur det luktar bensin och spolarvätska.

15 Juli 2011 körde jag min tredje tävling som visade sig bli den sista på väldigt länge, läs nedanför vad som hände.

 

I somras den 10 Juli så var vi packade och klara, racebussen stod redo och min folkracebil hade vi med oss på släp. Det var dags att åka ner till Vimmerby där Semesterracet är varje år v.28. Jag har varit där förut men detta var första gången jag skulle åka ner och köra.

Hela veckan gick jag och taggade inför fredagen då det var damernas tur att köra sina kvalomgångar och finaler. Det gick fort fram men jag bromsade inte så mycket. Jag flög mellan två bilar och flöt ut ganska mycket i kurvorna. Vilket resulterade i att en tjej körde in i mig så jag åkte rakt in i räcket där det tog tvärstopp och sedan blev jag påkörd på min förarsida två gånger.

De rödflaggade heatet för jag hade så jäkla ont i ryggen och dom ville inte att jag skulle kliva ur bilen, det blev värsta pådraget och det höll en pressening över min bil vilket skrämde skiten ur min familj. Pappa och Simon sprang tydligen över banan som två galningar och var skräckslagna.

Jag satt och grät och garvade samtidigt haha, ambulansen kom och hjälpte mig ur bilen. Jag fick en massa morfin och stoppade upp hela tävlingen i en timme. De var tvugna att vänta på en annan ambulans som skulle komma och ta mig till akuten.

En lång historia kort så visade det sig att jag hade haft änglavakt och hade ingen fraktur men hade muskelspänningar i hela ryggen och hade fått en smäll på minisken i vänstra knät. Jag fick gå på kryckor ett tag och käka tradolan och massa andra tabletter, så var ganska nerknarkad.

Men efter minst trettio besök hos sjukgymnasten så har det inte blivit så mycket bättre. Så nu har jag varit tre gånger hos Runo som är naprapat, och det har hjälpt mig mycket mer än sjukgymnasten. Det blir bättre och bättre men jag känner mig som åttio år i ryggen just nu. Försöker iaf träna upp ryggen så att jag kan spela mer bowling och fortsätta köra folkrace nästa år.


Festivalbilen före

Festivalbilen efter


Syster smygfotade
på banan

Pappa smygfotade när jag sov på sjukhuset

Jenny filmade mitt heat i Vimmerby när jag krascha, HÄR kan ni kolla på det. Smällen ser inte så allvarlig ut men det kändes kan jag lova haha.

Även fast det blev som det blev och att min rygg är helt knas så ska jag vara glad att det inte blev värre. Tur i oturen skulle man kunna säga. Nästa år då jäklar är det på't igen!

Tack till alla som hjälpte mig när jag kraschade, under den veckan osv. ♥

En av dom bästa dagarna i mitt liv


Studenten - 10 Juni 2011

Uppdatering av fredagskvällen

Gårdagen slutade med att efter after work på jobbet så drog jag och träffade Sofie, Vera, Rakel och Linnea plus kille på Retro. Tog ett glas vin med dom och satt och snackade en massa, har inte träffat dom på evigheter så det var riktigt trevligt.

Mötte sedan upp Simon och Danne på medis och gick till Hellströms och tog en cider, sedan gick vi till Mest på götgatsbacken (hette något sådant?) och mötte Rasmus, Viktor och Marre, satt där en stund och tog ett glas med dom.

Vi gick sedan allihopa till Gamla stan där vi mötte upp Sofie, Vera och Rakel på Tempel Bar. Jag övertalade Robin att komma dit och jag övertalade även Agid, Martin och deras kompis att komma dit. Det shottades och vi hade riktigt roligt.

Fick träffa massa underbara människor som jag inte träffat på ett tag på en och samma kväll så det var riktigt roligt. Dock så pratade jag väldigt mycket igår så min röst var helt knas, men jag är van haha!

Tack alla fina för en trevlig kväll!


___________________________________________________
Nu ska jag äta min omelett som jag gjort, mums!
Pappa och Simon är i garaget så jag myser hemma så länge.

Fridaynight for the rest of my life

Sköön dag på jobbet idag, alla var lika glada som vanligt kanske ännu gladare för att det är fredag! After work på jobbet, så direkt när vi slutade idag så var det in i köket och öppna biran haha. Så vi har suttit här på jobbet nu sedan fem och druckit, lärt känna varandra mera och haft jätte kul. Underbara människor man jobbar med!

Blir att möta upp lite vänner när vi är klara här på jobbet sen får vi se hur kvällen slutar! Äntligen fredag och nu är det bara all in på stan, hoppas på en awesome kväll.

Ha en grym kväll allihopa så får vi se när jag bloggar nästa gång. Ciaaaao!

Färglös som en tår blir jag utan dina andetag



 

Älskar dig Simon Pettersson ♥


Stressa-till-jobbet outfit


Ganska stressad imorse så slängde bara på mig något.
Blev dessutom tofs, jag som sällan sätter upp mitt hår.

Nu är träningen igång!

Jag och min syster har bestämt oss för att börja träna minst två gånger i veckan, vi började för ett par veckor sen men har haft lite uppehåll pga att vi båda har haft saker att göra.

Men igår var vi igång igen, vi var på gruppträning på gymmet. Spinning i 45 minuter var jobbigare än vad man trodde och då gick vi ändå på en medelkurs. Svetten rann jäkligt mycket haha! Vi ska boka in oss på en till spinning gruppträning snart så det är bara köra igen.

Har iaf inte druckit någon läsk på länge och försöker äta så bra som möjligt och regelbundet. Dricker dessutom bara té och vatten på jobbet ibland blir det kaffe men det är när man behöver lite extra energi.


Det nyttiga livet är på G men gottegrisen inom mig kommer alltid finnas kvar!


Min fars julkalender

Hjälpte pappa att sätta upp hans nya julkalender, det är nog hans första julkalender på evigheter. Han var riktigt nöjd att han hade köpt en julkalender till sig själv, söt!

111115

Förmiddagen gick ganska bra på jobbet, jag sålde fyra stycken och är nöjd över det för jag hade glöden, tyckte att det var roligt och ville verkligen sälja ännu mera.

Promenera till subway på lunchen och köpte en Italian B.M.T, mums! Nyttigt dessutom, CHECK. Var ute en sväng på gården också och tog luft och rörde lite på mig. Skönt med mera energi.

Efter lunch så var datorerna helt kaosade, programmen buggade och det gick jätte trögt. Så det har inte blivit så många ordrar tyvärr, en har jag fått in när väl programmet funkade.

Jag har fem stycken totalt nu så minst en till vill jag ha in, men ska försöka få tre till.

Wish me luck!

Genom eld och vatten ♥

 

Du är mitt ljus, min styrka, min kärlek! Jag kommer stå bredvid dig i allt och aldrig kommer jag släppa din hand. Det kommer alltid vara du och jag älskade syster, kommer alltid finnas där för dig.

 

Det är du och jag mot världen! Älskar dig syster ♥

Örby Gummi Bowling Team

ÖG BT är ett korplag som består av mig, min syster, min pappa och Robin hoppar in ibland.

N
u är det femte matchen vi lirar i korpen denna säsong, vi har vunnit fyra stycken innan den idag. Vi ledde efter två serier och när vi skulle lira sista så vet jag inte vad som hände, dom tog alla poäng och vi torskade.

Helt jäkla sjukt, vi var så nära vinst och tappade det. Ville så gärna vinna den matchen för då hade vi hållt första platsen i serien. Det känns riktigt surt men finns inget man kan göra.

Varannan måndag är det korpen, så om två veckor kör vi all in!

Skön måndags outfit

 

Alltid tyckt att det ser ballt ut med hängselbyxor på folk så jag införskaffa mig ett par sist jag var och shoppade, vilket jag är nöjd med mitt beslut.

Ny vecka, nya möjligheter.

10.30 - Nu sitter jag på jobbet, första rasten för dagen. Vi har jobbat sen nio och jag har hunnit sålt två gånger vilket jag är nöjd över. Nu är det bara att ösa på hela dagen, mitt egna mål för dagen är minst åtta, då skulle jag vara riktigt nöjd.

12.40 - Lunchen avklarad, gött med mat i magen. Satt på gården en stund med en kollega och tog lite luft och snackade lite. Det har gått lite trögt efter förra rasten, men nu har jag laddat om och är helt inställd på att göra mitt bästa och sälja ännu mera. Håll tummarna folket.

Dagen slutade med att jag hade sålt sex stycken, vilket jag är nöjd med, med tanke på att det gick riktigt trögt i ett par timmar. Dessutom är målet för oss nybörjare sex stycken så jag har ju faktiskt uppnått det. Men jag vill mera haha!

På't igen imorgon!

Fars dag

Idag är alla pappors dag, så ett stort grattis till er. Jag gav en bok till min underbara far, han läser mycket så köpte första boken ur Stefan Tegenfalks kriminaltrilogi. Han läser alla möjliga böcker, så tror han kommer gilla denna.

Älskar dig världens bästa pappa ♥


Jag gjorde en pepparkaka också så nu är det dags att ta en bit, hoppas den är lika god som den doftar. Sedan blir det nog att mysa ner sig under täcket och kolla på tv eller en film.

Före

Efter

Ha en fortsatt skön söndag och tack för denna vecka!

Dolken 40 år

Gårdagens kväll spenderades på Resturang Stallet på Djurgården. Där firade vi Dolken som fyllde 40 år, det var en riktigt rolig fest och man träffade massa trevliga människor.

Hans tårta som Katrin gjort var nog en av de bästa presenterna, fast han fick massa andra grymma presenter också som en 4,5 liter absolut vodka flaska, massor med annan alkohol, valfri fotbollsresa fick han av oss och ett par andra, sedan var det såklart mycket andra presenter.

Tack för en trevlig kväll ni som var med!

 


P.S; Det vart efterfest hos oss såklart!


Tylösand ♥




Roadtrip Juli 2011, Tylösand, Halmstad, Hoffmaestro, Sol, Vänner, Sommar, Alkohol och massa mer.
Vill tillbaka nu, det är ett måste att åka dit nästa sommar. Dagarna som vi var där var riktigt awesome.


Lördagens match

Skönt att få sova ut en liten stund imorse, sedan var det bara upp och åka till bowlinghallen. Spelade med farmalaget idag och det gick ganska bra dom två första serierna även fast jag hade några missar och hål. Efter det sjönk jag lite men det var ganska svår spelat idag som det hade varit en match innan oss.

Jag får vara nöjd med mitt resultat om man tänker på att min rygg inte är bra ännu och att jag inte tränat en enda gång denna säsong. Har bara lirat ett par deltävlingar i stockholms mästerskapet. Tror att jag hamnade på tredje bäst av alla iaf, men vi torska matchen tyvärr med 9-11 även fast vi hade bättre slagning totalt.

Det här är säkert jätte intressant för er som inte vet någonting om bowling haha!

 

Bilden är tagen från april när vi kvalade till elitserien.
Dock en sorlig bild för vi förlorade, men i år då jäklar.

HIGH FIVE


17 Juni 2011 gjorde jag min första tatuering tillsammans med min xwife.
Vi gjorde likadana, vi har massa galna minnen tillsammans och hoppas det blir flera.
Carro, för dig ska jag, göra det tusen gånger om. ♥

11 11 11 och härliga fredag!

En varm kopp te och banan, bra start på denna dag!




Nu kör vi!


Lyckan att få plinga i säljklockan.

Igår gick det sådär på jobbet, jag fick iaf plinga två gånger så det får man väl vara nöjd med på första riktiga dagen. Idag gick det mycket bättre, sålde till åtta personer och fick därmed plinga åtta gånger, känns riktigt kul att det gick så bra idag med säljandet.

Fick dessutom mycket beröm av säljcoacherna och vd:n vilket känns riktigt bra.


På't imorgon igen, håll tummarna för mig!

Dagens Outfit

 

Älskar min stickade cardigan, super mysig!

Hard work work

Nya jobbet som säljare är svårt, folk förstår inte vilken bra produkt vi säljer. Det är ganska jobbigt plus att det är svårt att få en syl i vädret innan människor bara klickar av en eller lägger på luren. Men det man får göra är att fortsätta kämpa på och hoppas man får trevliga kunder.

Längtan efter att få plinga i säljklockan är stor dock, det finns en klocka man plingar i varje gång man säljer. Det är dock lite stressande att ha i bakhuvudet att om du inte säljer en del så får man förmodligen inte vara kvar efter ett tag.

Så nu efter lunch ska jag temefan sälja.

En familj som håller samman är oövervinnerlig.

 

Håll dina nära och kära varmt om hjärtat

Saknad vän

Efter mycket om och men fick jag igång Skype och kunde ha videosamtal med Esther som är i Spanien och pluggar och ska vara kvar där ett par månader till. Nu när jag fattat detta med skype så kan jag snacka med henne mera! Hon är en riktigt fin och mycket saknad vän.


Första dagen på nya jobbet!

Hade den där pirrkänslan i magen när jag gick ner på kungsgatan idag och in på mitt nya jobb. Vi hade utbildning hela dagen och man fick lära sig massa kul. Alla nya kollegor är mellan 19-26 år och verkar snälla, dom jag var på utbildning med idag var riktigt sköna också och det verkar vara ett bra gäng.

Så nu är jag säljare på Svenska Finansinstitutet och det känns riktigt bra just nu och jag hoppas den känslan fortsätter så och att jag utvecklas och blir awesome.


People come and go.




Ni är saknade

Maxad födelsedagsfest

Gårdagens party var på en lokalkrog i Tyresö, det var flera personer som firades och det var en riktigt awesome fest. Vi var några stycken som drog vidare på efterfest men blev bara en kort visit där innan en killkompis kom och hämtade upp några av mina polare, då var han så snäll att han även skjutsa hem mig och Simon också.

 

Urartade lite vid en donkens lekplats när vi väntade på skjutsen hem.


Tack till alla som var med!

Bowling och folkrace är livet.

Imorse var jag taggad på att åka till bowlingtävlingen i Väsby och bara ösa på. 15 minuter innan jag blir hämtad blir jag helt kallsvettig, skakar, spyfärdig och yrslig, det kändes helt sjukt. Leffe hämtar mig och jag ser ut som ett spöke, försöker sova en stund på vägen men svårt när man mår illa.

Jag tyckte jag lirade jättebra de tre första serierna men sedan blev jag yr och något hände, spelade jätte dåligt två serier och slutade med en bra serie. Hade chansen att hamna högt upp men schabblade bort det, men är ändå nöjd om man tänker på att jag inte tränat något denna säsong och mådde dåligt.

Blev avsläppt hemma, sätter mig direkt i bilen och åker till Botkyrka motorstadion där de körs folkrace, pojkvännen var riktigt duktig. Kom till B-final och vann den, fick köra A-final och vann den också. Bästaste killen!



Älskar smycken.

Hittade massa godsaker på mässan idag, här är tre smycken som jag gjorde ikväll med guidning av Michaela. Sjukt nöjd över alla tre och vill bara göra och lära mig mera.

 

 


Som ni ser så är det ett örhänge med ett kors och en kedja med en ear cuff längst upp som du nyper fast i örat. Ett långt halsband, på den runda ringen står det styrka och på den som hänger under står det fyra olika namn på varje sida (Pappa, Mamma, Syster, Simon) & armbandet ser ni hur det ser ut och på den står det "Peace begins with a, smile".

Fredagens outfit.


111104

Fixade lite med administrationen på min pappas firma på morgonen och min tjejkompis kom och hjälpte mig en stund.

V
i tog sedan en promenad till Stockholmsmässan och gick på sy & smyckesfestivalen. Mycket folk men värt det, hittade massa saker och köpte en del. Är smyckesberoende så de vore ju kul att göra egna smycken och ha på sig dem. Fick inspiration av Michaela som har börjat göra egna smycken och sälja dom.

Nu har vi handlat tacos, så jag och Michaela förbereder maten sen när Simon kommer så får karlarna göra de sista för vi ska göra våra smycken och dricka vin.

Ikväll blir det fredagsmyyys och imorgon blir det äventyr & party!

 

 

Ha en awesome helg people för de ska jag ha!


Bowling är en sport.

Jag spelar sporten bowling i ett damlag som heter B-K Eva, det har jag gjort sedan cirka 2006, innan det har jag skoj spelat i cirka ett år. Mitt bowlingspel har gått i en berg-o-dal bana, vissa stunder är man på topp och vissa stunder spelar man kasst. Håller på att satsa på bowlingen nu så man blir bara bättre och bättre.

Då kanske ni undrar varför bowling, det är så att min mamma, pappa, moster, mosters man, kusin och massa andra lirar så det blev att jag testade och jag fastnade i det. Sporten handlar mycket om koncentration, tålamod och att fokusera. Vilket jag inte är så duktig på men det är det som är kul, jag lär mig en massa varje gång jag spelar.

Spenderade ett par timmar i gullmars denna kväll där jag lirade en deltävling i Stockholmsmästerskapet. De allra första tävlingarna som gick i St mästen gick det riktigt bra och jag var topp fyra, men nu börjar det dala lite och jag tror jag ligger 12:a totalt efter en del deltävlingar. Det är ju bra men behöver träna mera för då kommer jag klättra upp i toppen igen.



Take me back to my paradise.


111103

Haft svårt att ligga i sängen igår och idag, om jag inte ligger på ett visst sätt så gör det ont. Tydligen har Simon vaknat flera gånger inatt av att jag vridit på mig och sagt att jag har haft ont, när han berättade det imorse kände jag att det kanske var dags slå en pling till Tyresö Hälsan, så jag har en akuttid där om en timme.

Idag har jag dessutom en individuell bowlingmatch som jag skulle behöva spela, men får se vad läkaren säger, förhoppningsvis så är det bara en grov förkylning men jag har ju svårt att andas så kanske inte så bra att lira sex serier bowling då.

Snackade med Michaela i telefonen nyss och det verkar bli roliga planer imorgon på dagen om det blir av.


Hoppas folk mår bättre än vad jag gör i detta hemska väder.


Sjukling.

 


Skönt att bara dra på sig ett par sköna jeans med en hoodtröja, mys halsduken, skinnjackan och bootsen när man är sjuk och hängig. Såklart måste jag ha min stora fina klocka på mig och två ringar, blivit smyckes beroende. Örnen är den nya ringen som jag böt idag mot den som var trasig.

111102

Mitt emellan två jobb just nu, slutat på det gamla och ska börja det nya på måndag. Så denna vecka blir att fixa sakerna som måste bli gjorda. Dock är småsjuk så ligger mest och försöker kurera mig på dagarna.

Åkte en sväng förbi Farsta C idag och reklamerade en ring som jag köpte i fredags på Gina Tricot, den gick sönder i helgen och nu när jag skulle byta den så hade dom tyvärr inte den inne men jag böt mot en annan istället. Dock måste jag leta rätt på den andra ringen för jag vill verkligen ha den, den är sjukt ball.

Sedan åkte jag iväg till min naprapat som jag bara varit hos en gång tidigare och på den gången gjorde han min rygg betydligt bättre än vad min sjukgymnast gjort på tjugo gånger. Dock är det obehagligt när han knäcker nacken, rygg osv, ogillar ljudet. Kan berätta en annan gång hur jag gjorde illa min rygg så rejält.

Efter det var det bara att åka raka vägen till farfar där fläskpannkakan väntade och det var otroligt gott som vanligt. Fick med mig två bitar som jag var och lämnade till pappa som ligger hemma sjuk.


Min farfars hund, älskade Hera. Trogen och helt underbar.


Nu är jag hos min fina pojkvän som bor långt bort i skogen, nej men han bor mellan vallentuna och norrtälje. Vi ska kolla på en film och äta grönsaker med tortilla dipp, mums.


Over and out.


 


Unnar mig lite för många.

Känner mig som en överviktig människa som är på diet när jag smyger till kylen och tar en chokladboll, men dom blev otroligt goda så kan inte motstå!


Tur att det bara är några kvar.

 


Smidigt sätt att hålla koll på bloggar.


'Tycker du kan följa min blogg på Bloglovin.'

bloglovin


Mitt hjärta.


30 Augusti 2011 ♥



Sjukdomen har gjort mig starkare.

Den 13 Juni 2008 tog jag ett enormt kliv i livet, jag vågade skriva ut om min sjukdom på min dåvarande blogg vilket kändes som en otrolig lättnad. Jag visste inte vad folk skulle tycka men alla underbara kommentarer som folk skrev till det inlägget gjorde mitt självförtroende mycket starkare.


Denna text är kopierad från min gamla blogg.
Gå gärna in HÄR och läs alla fina kommentarer efter inlägget.



En fördetta stor hemlighet ur mitt liv
2008-06-13 @ 15:36:44

Det finns en sak som jag inte ha berättat för dom som läser min blogg & andra personer är att  jag har en sjukdom, en hårsjukdom, Alopecia Areata närmare bestämt. Det är en sjukdom som gör att jag tappar håret på huvudet fläckvis, det finns inget botemedel till sjukdomen så det finns inget att göra, jag har prövat massor med salvor och andra saker men inget funkar. Min moster har samma sjukdom som mig fast hon har det mycket värre än mig, hon har tappat allt sitt hår medans jag bara har fläckar. Hon använder peruk och hennes peruker ser ut som vanligt hår. Vi har funderat på om sjukdomen kanske är genetisk men vi tror att det beror mycket på stress och hur man mår psykist.

Mina föräldrar upptäckte att jag hade denna sjukdom när jag var fem år, vid cirka sju års ålder blev sjukdomen värre och jag tappade nästan allt mitt hår. Jag började använda en liten solhatt för att dölja fläckarna som bara blev fler och fler, då gillade jag den jätte mycket men när jag tänker efter så var den inte så snygg, men jag var bara sju år så det spelade inte så stor roll då bara den täckte mina fläckar. Jag hade vänner i skolan men jag tror inte riktigt dom flesta fattade hur allvarligt det var och hur dåligt jag mådde av det.

Det fanns en del killar som "mobbade" mig, dom gav mig dumma kommentarer och så var det en gång jag speciellt kommer ihåg för att det är en av det "värsta" jag har blivit utsatt för som liten. Jag var ute på skolgården och hade min hatt på mig så var det en kille som höll på att reta mig och tillslut så drog han av min hatt och sprang iväg med den och klättrade upp på ett bollplank och satte sig där så att jag inte skulle nå honom. Jag stod på skolgården och grät medans han retade mig, som tur var så gick min storesyster i samma skolan och kom ut på skolgården när jag stod och grät, hon gick fram till mig och frågade vad som hade hänt och jag berättade allt. Min syster började skrika på killen och drog ner honom från bollplanket, hon fortsatte skrika på honom och frågade honom varför han hade gjort som han hade gjort och tvingade honom att be om ursäkt och ge tillbaka hatten. Tack Carro för att du fanns där just vid den tidpunkten för jag visste verkligen inte vad jag skulle göra och tack för att du hjälpte mig.

Det gick ett tag sen så tog mina föräldrar beslutet att jag skulle få min första peruk, för att jag skulle må bättre än vad jag hade gjort hittils. Jag var jätte stolt när den kom och jag älskade mitt nya hår, jag hade inga problem med den. Då tyckte jag att den var skitsnygg och jag verkligen passade i den, men egentligen så var den för stor för mig och heeelt fel färg. Men jag mådde bra av det och gillade verkligen den.

Sen började mitt hår att växa tillbaka och jag slutade använda peruken och hade först jätte kort hår och sen växte det på, men jag fick aldrig jätte långt hår för det gillade jag inte ens själv. Allt var okej ända från klass 3 till klass 6. Jag böt då skola och började i en ny klass med ganska många kompisar från min förra. Jag hade inte speciellt tjockt hår men jag hade heller inga fläckar, håret var axellångt och jag mådde bra.

Tills i slutet av åttan då jag märker att jag börjar få fläckar igen, ingen i min skolan visste att jag hade en sjukdom förutom dom jag hade gått i skolan med förut och andra som kanske har fått reda på det på något annat sätt. Jag blev stressad psykiskt och det är inte bra om man har sjukdomen som jag har, för den påverkas mycket av stress. Jag tappade mer och mer hår och jag mådde mer och mer dåligt eftersom det kändes värre än vad det gjorde första gången jag tappade mitt hår för då förstod jag nog inte riktigt lika mycket som jag förstår idag. Först började jag täcka dom kommande fläckarna genom att ha på mig tröjor med luvor, fixa håret med spännen o.s.v. Men det räckte inte efter ett tag, jag började då använda såkallade bandanas som täcker hela huvudet. Jag blev mer och mer van vid att ha bandanas för jag köpte olika färger som matchade kläderna och jag mådde bra att ha på mig den.

Jag har med åren börjat stå på mig själv om någon är taskig och jag har därför blivit lite kaxig, men det kan vara bra för mitt självförtroende. Folk tror säkert att jag alltid har haft ett jätte bra självförtroende och att jag kan stå på mig själv men innerst inne så är jag lika svag som jag kände mig första gången jag tappade mitt hår.

Halva åttan och hela nian har jag haft känslan av att någon skulle dra av min bandana eller hålla på med den, jag har också alltid haft känslan av att folk kolla på mig och pratar om mig bakom min rygg. Men egentligen vad har jag gett dom för annat val, jag har aldrig vågat berättat för någon elev i skolan förutom mina vänner för att jag vet inte hur folk ska reagera. Så därför ska jag inte säga att jag får skylla mig själv men bara för att jag inte har berättat för folk så har jag mått psykiskt dåligt. Om man är tjej och går på högstadiet såklart att man vill ha sitt hår, håret är speciellt för alla tjejer under tonåren, man vill fixa och trixa med det.

Nu har det blivit värre och jag bestämde mig i början av detta år att skaffa en peruk, något som jag inte kommer ångra för jag ska börja på gymnasiet i höst och det blir en ny start och det kommer kännas skönt att börja på det gymnasiet jag har valt. Jag är ganska säker på att jag kommer in och min syster går på det gymnasiet och det är lite därför jag vill börja just där, det verkar bra och så men jag kommer känna mig trygg som jag gjorde den där gången i tvåan när hon skyddade mig. Hon kommer inte kunna skydda mig hela livet men hon kan hjälpa till och se till att ingen mobbar mig på gymnasiet & det känns skönt att ha den fördelen.

Jag har förstått att det är inte mitt fel att jag har denna sjukdom, den är något som jag föddes med och det är något som jag måste leva med, that´s it. Därför har jag börjat berätta det för fler och fler jag träffar och det tycker jag är skönt & när man blir äldre så är det inte folk som "mobbar" än, folk förstår då att det är inget som jag vill ha men det är något jag måste leva med.

Idag var jag hos perukmakaren som hade fått in min peruk och hon klippte till den och fixade den lite. Min mamma och syster var med mig och stöttade mig. Jag tog på mig den när jag gick därifrån & jag tyckte att den var lite glansig och stor men jag kommer vänja mig vid den. Det är ju lite mycket hår än vad jag hade förut så jag får ju vänja mig vid det. Men dom jag har träffat hittils tycker att den är snygg och ser naturlig ut. Mitt självförtroende kommer nog bli mycket bättre när jag har denna peruk, jag kommer känna mig som alla andra.

Det ända som jag känner nu är hur folk kommer reagera när dom ser mig, kompisars föräldrar/syskon, kompisar och andra. Därför ska jag berätta om allt detta om det är någon som undrar & detta tycker jag var är ett bra steg att göra, att berätta om allt det här, för att jag ska må bättre psykiskt.

Min familj, släkt och vänner har alltid stöttat mig i detta och har alltid funnits där för att prata. Jag tycker det är jätte skönt att ha en familj som bryr sig om hur jag mår och hjälper mig. Mina vänner har också varit till stor hjälp och alltid behandlat mig som alla andra.

Tack till alla som har ställt upp och hjälpt mig när jag har haft det svårt, ni kanske inte anar hur mycket det betyder för mig, men ett stort tack till er <3

Till vänster var min första blonda peruk, till höger har ni min andra brun/svarthåriga peruk.


29 Mars 2010 förändrades mitt liv ännu mera. Min pappas hade snackat med sin tjejkompis Maria som gärna ville testa göra hårförlängning på mitt vanliga tunna och korthåriga hår. Vilket vi testade och slutade så jäkla bra, jag blev sjukt nöjd och mår betydligt mycket bättre utan en varm peruk. Maria är dessutom sjukt duktig och vill bara väl med mitt hår, för alla er som vill göra hårförlängning rekommenderar jag henne starkt om ni inte vill förstöra ert hår.

23 September 2010 tror jag var den första gången i mitt liv jag någonsin färgade mitt hår, mamma och pappa har alltid velat vara försiktiga med håret för att jag skulle vara glad så länge jag hade det. Men nu blev det wild and crazy, färgning och sidecut men jag älskade det.

Till vänster är min första hårförläning, till höger är när jag har färgat och har sidecut.

Nu när jag har testat på hårförlängning skulle jag inte kunna leva utan det. Det syns verkligen inte och förstör inte mitt hår, jag mår bara bättre för att jag inte stressar över håret. Hårförlängningarna glider ur håret så jag får gå två/tre gånger i månaden och sätta i dem igen och ibland blir det en hel omsättning, med det menar jag ta ur alla och sätta i dem dagen efter igen.

 

Min sjukdom kommer alltid vara min svaga och starka punkt. Varje dag gör den mig starkare men den där svaga punkten kommer alltid finnas där oavsett om jag vill det eller ej. Det är därför man får lära sig leva med det och bli bra på att dölja svagheten.

 

Jag tackar min familj, släkt och vänner som alltid ställer upp för mig och ni finns alltid där när jag behöver er. Det går inte egentligen att beskriva i ord hur glad jag är att ha en sådan underbar familj och fina vänner som förstår mig och stärker mig.

 

Enorm kärlek till alla er


You just love to shop.

Jag har alltid älskat att shoppat, men egentligen vem gör inte det. För ett par år sedan var jag shoppingberoende och var tvungen att köpa allt jag hittade som jag gillade, vilket ledde till en massa impulsköp som man knappt använder. Nu har det blivit bättre, jag kan iaf tänka på om det verkligen är värt det.

 

Kollade runt med syster igår i Globen, hittade en del saker som jag la undan tills idag. Har inte fått min lön ännu så min far var super gullig och lånade ut pengar tills jag får min lön. Det blev en del godsaker.

 

 

'Vit t-shirt, svarta hängselbyxor, svart spets linne, svart hög kjol från H&M.
Randigt linne med dragkedja på baksidan, beige blus, vit stickad cardigan från Carlings.
Silvriga örhängen och armband från Glitter.'


Första blogginlägget på evigheter.

År 2007 startade jag en blogg med namnet FotoFreak, den höll jag på med i cirka tre år och var aktiv med minst ett inlägg varje dag. Det kanske inte var det intressantaste inläggen nu när man tittar tillbaka men det kom ett bra inlägg lite då och då. Men alla tröttnar någon gång och jag tog en paus som slutade med att jag gav upp bloggen helt.

 

Nu är det så att jag saknar att skriva och därför har det blivit att jag skriver facebook statusar hela tiden. Även fast ingen kanske läser ens blogg så är det skönt att bara skriva ner saker och ting. Så tanken är nu att jag gör en ny blogg och börjar skriva här istället.

 

Let's do this.





Född: 7 April 1992

Status: Singellivet

Arbete: Samordnare på TSP AB.

Bor: Huvudstaden Stockholm

Intressen: Bowling, motorsport, fotografi, musik, shopping, resa & party.


Min sjukdom kommer alltid vara min svagaste och starkaste punkt. ♥

- Klicka här om du väl läsa om min föredetta största hemlighet.


• 9 Oktober; Första dagen på nya jobbet.
• 13 Oktober; Sista banracingtävlingen på Mantorp och Rhodos Reunion på kvällen.
• 24 December; Julafton
• 31 December; Nyårsafton, 2013 here I come.

• Fast anställning.
• Flytta hemifrån, egen lägenhet.
• Ny bil.
• BE kort (bil med tungt släp).
• Åka till Afrika och Australien (då har jag varit i alla kontinenter!)
• Ta banracing licens.
• Vinna en stor folkracetävling.
• Träna mycket och utvecklas i bowlingen så jag får spela i A-Laget.


RSS 2.0

    


    Kopiera med Ctrl + C

bloglovin

ÖG RT