Mina kollegor är underbara

25 Januari; Lill-Lördag och jag mötte upp lite arbetskollegor i stan senare på kvällen. Vi gick till HBJ och satt där ett par timmar, drack en del och snackade massa. Vi drog sedan vidare till Rose en stund, men jag och Jonas var inte där allt för länge utan vi mötte upp resten av arbetskollegorna som inte hade gått in på Rose ännu och drog hem till Theo en stund och chillade där. Adam blev lite tankad så jag & Patrik bestämde att ha en sleepover hos Adam, dessutom fixade Adam ett riktigt galet bra pris med en taxi även fast han var ganska packad haha, bra där!

 


27 Januari; After work med alla kollegor på jobbet, vi satt i köket allihopa och så fick alla säga en massa bra saker om en person i taget. När det blev min tur så höll jag mig från att gråta, men det gick inte. Alla sa så snälla och fina saker om mig så jag blev så glad att jag började gråta. Har svårt att ta komplimanger och skämtar helst bort dom men blev otroligt rörd av vad alla sa.

Jag, Patrik, Roger och Nadia gick sedan vidare från jobbet till Hellströms, fortsatte dricka där och träffade dessutom ett par gamla arbetskollegor från mitt förra jobb, saknar dom som fan också och det var kul att träffa dom. Efter Hellströms blev det hemgång, skulle upp och lira en match så kände att jag behövde åka hem och sova.

 

Tack till David för en grym after work i fredags och även ett stort
tack till alla fina kollegor för att ni får mig att må så bra varje dag på jobbet.


37 timmar och 8 minuter



Rubriken beskriver hur lång tid det är kvar tills mitt flyg lyfter från Stockholm till Málaga, taggad!

Mörkblå beställning


Detta har jag beställt hem från H&M. Mörkblåa chinos, vit skjorta, svart/grå randig skjorta, mörkblå kavaj, svarta shorts, mörkblåa shorts, mörkblå tröja och ett vitt linne med en dödskalle på som jag helt glömt bort att lägga med på bilden över för jag har på mig den just nu haha! Nu kom jag på att jag glömt lägga till de gråa tygskorna som jag köpte också, minnet är kort ibland. Hade likadana skor förra sommaren men dom blev ganska förstörda. Majoriteten blev mörkblåa kläder, tycker att den färgen är fin och har knappt några mörkblå kläder.

Annorlunda förmiddag

Dagen startade som alla andra dagar, lyssna på musik och halvsova på tbanan på väg till jobbet, gå förbi donken och köpa två toast och en juice. På jobbet däremot blev det lite annorlunda saker, stort möte med alla kollegor och chefer direkt på morgonen, vi ska få in nya projekt på jobbet så vi får vara lediga ett par dagar innan det startar upp. Hyfsat paff man blev imorse men det ska bli roligt med nya projekt.

Dessutom hann jag göra massa saker som jag gått och funderat på hur jag ska hinna med. Bland annat har jag varit på Tyresö Hälsan och tagit blodprov, lämnade fyra rör. Snacka om att jag inte hade någon kraft kvar i min spagettiarm haha. Efter det åkte jag direkt till bowlinghallen där Dennis hjälpte mig och borrade om mina tumhål på kloten, har fått tumhylsor nu så nu har alla mina klot samma grepp osv.

Det var meningen att vi skulle dra ut alla från jobbet ikväll på en after work, vi gick ju från jobbet vid elva imorse så det var inte läge för after work då så vi bestämde att vi skulle dra ut ändå men ska mötas upp vid åtta ikväll. Det ska bli trevligt att hänga med alla underbara människor utanför jobbet också!

Hoppas alla får en bra lill-lördag!
Peace out.

Testa något nytt


Idag hade jag på mig min nya blus och mina nya shorts, blev riktigt snyggt. Brukar inte gilla att stoppa in blusen innanför shortsen men idag blev det najs haha så det kanske man ska göra flera gånger.

Jag vill säga hej då till vintern.


Lite vårkänsla man fick när man beställde dom här kläderna, hoppas snön kan försvinna snart. Jag köpte ett par svarta shorts med dragkedjor. Jeans shorts med kors. Svart blus med en vit touch. Mörkblå jacka. Kläderna passade perfekt och var jätte sköna.

Freebra och kläder!

Glöm inte buda på mina tradera auktioner, de går ut idag och de är sjukt billiga just nu!

Gå in HÄR och klicka vidare!


8 dagar kvar


31 Januari åker jag ner till Málaga och hälsar på min fina
vän Esther, det kommer bli riktigt roligt och jag är taggad till max.

Tack 118800!


Saknar min piercing.


Vuxenpoäng till mig som tog ut den innan jag skulle på
intervjun till jobbet som jag jobbar på just nu, men jag saknar den!

Nya extensions!


Maria har fixat nya extensions på mig, nytt brasilanskt hår som var super fint. När vi hade satt i alla extensions så färgade vi ihop allting, så nu har jag mycket längre, tjockare och mörkare hår, love it. Dessutom ska vi färga mina ögonbryn någon dag, måste börja vara lite tjejig och fixa dom, de syns ju knappt haha.

Det bästa med att det är ett nytt år är att jag får 5000 kr för jag har en remiss att jag har min sjukdom, så det täcker när jag köper nytt hår. Vilket jag gör varje år men iof så är det ganska lite jämfört med vad min pappa lägger ner på mitt hår varje år (Tack bästa papi!) , för jag går ganska ofta till Maria på återbesök och fixar håret.

Gå gärna in på Simsalabim Extensions som är Marias företag och kolla runt lite på deras sida, tror att den är under konstruktion men man kan fortfarande kolla runt lite. Hon är verkligen sjukt duktig och rekommenderar verkligen människor att gå till henne för hon gör ett awesome jobb.


Btw. är kass på att ta ego bilder har jag märkt.


Ge mig av, lämna knaset som vi tacklar var dag.


120117

Hela morgonen har varit kanon, ingen stress. Hann gå förbi donken och köpa två toast och juice. Det har gått okej på förmiddagen och till lunch blev det kyckling, keso och juice, gott och nyttigt. Blev att gå ner till ICA to go och köpa minimorötter, mums! Nu ska jag köra på hela eftermiddagen!

Ikväll ska jag fixa min hårförlängning, längtar! Det kommer bli riktigt snyggt, bild kommer nog upp senare ikväll!

Ha en fortsatt bra dag allihopa.
Peace out!


Tradera Auktioner

Då har jag för första gången lagt ut auktioner på Tradera, har köpt en del saker där från men aldrig sålt något. Gick igenom och rensa lite så tänkte att jag lika gärna kan lägga upp dom och försöka sälja dom istället för att slänga dem.

Strapless Bra - Size A. 'Freebra of Sweden'
5 stycken t-shirts med motiv
5 stycken linnen med motiv
5 stycken t-shirts/linnen

Det är vad som ligger ute just nu, får se om det blir flera auktioner eller vad jag ska göra. För jag har andra lådor och garderober att gå igenom så lär nog hitta en massa saker andra människor kan ha mer nytta än vad jag har.

Gå gärna in och kolla på MIN tradera sida och se om ni hittar något ni är sugna eller intresserade av att buda på, ni kan ju alltid ge bort dom i en present också, billigt och bra. Rekommendera gärna någon ni känner till dom här auktionerna.

Tack på förhand!

Dina ord gjorde min dag.

Världens bästa Tilly såg min blogg idag och skrev en massa gulliga saker till mig på facebook som gjorde min dag. Nedan ser ni vår konversation, som jag kan läsa om och om igen bara för att jag blir så glad av alla fina ord.



Hej Sandra

Jag ramla in på din blogg och läste om din sjukdom... MItt hjärta min själ, varje cell i min kropp vill bara skrika hur berörd jag är av din berättelse, ditt mod och din styrka.

Tack för att du delade med dig.

Hade inte i min vildaste fantasi kunnat tro det, du har jätte fint hår och en så himla personlig cut.

Idag är du min Hjälte, Tack igen Sandra ♥



Hej Tilly!

Tack så mycket, det betyder så mycket, jag blir rörd när du säger sådär. Jag har fått lära mig att leva med denna sjukdom och varje dag är en kamp mot att få ett bättre självförtroende, mod och styrka.

Tack själv för att du skriver detta! Jag blir så otroligt glad när du och många andra skriver så underbara snälla saker, det betyder verkligen så mycket! Det är människor som du som jag lever för!

Du är awesome Tilly!



Förstår att det måste vara så tufft för dig... Men som jag skrev... Jag hade ALDRIG gissat, du är så fin Sandra och du utstrålar sån värme och kärlek ♥

Fortsätt bara att vara DU, för det är helt fantastiskt. Som jag sa... Idag är du Min Stora Hjälte och det är Tuffingar som du som inspirerar mig!

PuSS Gumman, ta hand om de...j å om stress påverkar det hela så softa och njut av att du helt enkelt e en sjukt tuff brud i lyx förpackning som trots motgång står upp å strålar och lyser som en stjärna!

Massa Lööööve från mej




För er som inte läst tidigare så har jag en sjukdom som ni kan läsa om under katergorin SMA'. Glöm inte att ge människor komplimanger, för även små som stora ord kan betyda så mycket för den personen du säger det till. Även fast man blir super glad när någon gör ens dag så blir du också glad över att göra en annan människas dag.

Min softa helg som varit

Fredag - Jag, Simon, mamma och syrran spelade 'Med vilda gester', iof spelade vi det nog inte riktigt rätt för vi körde spelreglerna från spelet 'Med andra ord'. Det var sjukt kul och jag älskar verkligen det där spelet. Det var en av mina julklappar till syster.

Lördag - Michis och Andreas kom och hälsade på mig på dagen, slutade med att vi åkte till bowlinghallen och käkade. Efter det lirade jag en B-lags match, det gick uselt dom tre första serierna och inför sista serien började jag spela bowling och gjorde en bra serie. Jag pch Simon bestämde sedan oss för att åka ner till nynäs, där M & A bor. Vi samlade ihop några och spelade laserdome, riktigt roligt, kom trea och sen tvåa av allihopa. Längtar tills M & A flyttar, då kommer vi kunna träffas mera för då blir det närmare, sweet!

M & B's nya familjemedlem Edna, supersöt!


Söndag - Tog en bild i ljuset hur älsklingens vinterbil såg ut efter att de sladdade igår, de åkte in i en container, illa haha. Vi var hemma för ett par timmar sedan, duscha och hoppa in i min OnePiece. Nu blir det film, Annapolis, awesome film. Vid fyra tid blir det tvättstugan.

Simons vinterbil, den ser lite ledsen ut.

 

Hoppas alla har haft en bra helg!

Break free from the fence


VIP-visning för Hamilton - I nationens intresse

 


Kvällen spenderades på biografen Park på sturegatan, jag och Simon var på en VIP-visning av filmen Hamilton - I nationens intresse. Det var en sjukt lång kö in och biografen var fullsatt. MrGreen hade ordnat lite tävlingar och roliga saker, även stort tack till dom för biljetterna. Filmen var sjukt bra för att vara en svensk film, tyckte verkligen den var grym. Rekommenderar verkligen alla att gå och se den på bio, tror inte ni kommer bli besvikna! Även ett stort tack till papi som lämnade och hämtade oss i stan, skönt att inte behöva åka kommunalt eller pröjsa en taxi.

Starkare för varje dag som går.

Jag hatade min sjukdom förut och fattade inte varför det just skulle drabba mig, nu var jag väldigt liten när jag fick den men förstod ändå inte vad jag hade gjort för att förtjäna detta. Men med varje dag som går gör den mig starkare, jag har fått bättre självförtroende efter att alla skrev så gulliga kommentarer på min förra blogg angående min sjukdom.

Det är något jag har fått lära mig att leva med för det är något jag kommer ha hela mitt liv med tanke på att det inte finns något botemedel mot det, allt är psykiskt så jag jobbar med det varje dag att försöka må så bra som möjligt. Förut trodde jag att min sjukdom var ovanlig men jag har börjat förstå och lärt känna människor som sitter i samma sits som mig.

Nu är min sjukdom ganska bra och jag mår bättre än vad jag gjorde för flera år sedan. Jag har dock ett par fläckar kvar fortfarande, just nu använder jag hårförlängning för att täcka fläckar och göra håret tjockare. Det känns mycket skönare än att ha peruk varje dag som jag hade förut. Jag använder Toppik varje dag och det är jobbigt men något jag mår bra av att använda för den täcker mycket av mina fläckar, stort tack till den som uppfann Toppik.

Jag tackar verkligen alla vänner, familj, släkt och alla andra människor som alltid skriver så fina saker och gör så att jag mår bättre och får ett starkare självförtroende. Det är tack vare er jag lever.


120109

Efter mycket tjafs med vårdcentraler, varit på handens närsjukhus där de skickade vidare mig till sös gynakut, satt och väntade där i 4,5 timme. Fick idiot svar på alla ställen och ingen kunde fast ställa något. Äntligen idag fick jag en tid hos Tyresö Hälsan och de fast ställde direkt att jag hade urinvägsinfektion, efter mycket tjafs och väntetid, var det så svårt, suck! Nu blir det antibiotika i en vecka, kul. Hoppas bara att det blir bättre!

Precis installerat min nya skrivare, den är riktigt awesome och den är trådlöst uppkopplad till både min och pappas dator. Min andra skrivare gav upp, men det var ett par år gammal. Nu ska jag äntligen skriva ut alla bilder jag vill, sweet! Tack så mycket papi!

I
morgon ska jag till jobbet igen, så skönt och roligt, saknat alla och får ångest när jag inte jobbar. Men känns ändå skönt att jag fixat med varför jag mått dåligt osv. Nu ska allt bara bli bättre framöver.

Ha en fortsatt bra vecka allihopa!

Love


Ser likblek ut haha, hatamittpigment.se.

Sweet med flera julklappar

 


Jag och Esther böt julklappar i torsdags för nu är hon hemma i Sverige en stund, fick en riktigt ball väska och två snygga ringar. Jag gav henne en låda med olika saker och en ram med en bild på oss. Plus att jag ska ju faktiskt åka och hälsa på henne i Malaga den 31 Januari, längtar!

Grattis små kronorna


Satt och kolla på JVM inatt och det var värt det! Sverige spelade riktigt bra och ägde matchen så hade de inte vunnit hade det vart orättvist. Det var sjukt spännande där i förlängningen och då går en djurgårdare in och sätter målet som alla väntat på, så jävla rätt! 

Helt underbart! Kungsträdgården imorgon klockan 16 gott folk, då ska vi dit och hylla hjältarna som fixade guldet till Sverige efter 31 års längtan!


Håller med Jimmy Wixström, målet borde bli ett frimärke!

Tröttsamt

Ringde vårdcentralen imorse men det hade inga tider, helt sjukt. Jag fick åka till Handens närsjukhus, de trodde det visste var det var men ville inte fast ställa exakt för han visste inte så de skickade vidare mig med en remiss till akutmottagningen på SÖS. Där fick jag sitta i 4,5 timme, tur att jag hade Esther med mig annars hade jag inte överlevt, Simon kom efter ett par timmar också. När det väl var min tur så visste hon inte exakt var det var och verkade inte veta mycket. Fick någon medicin men hon tyckte jag skulle ringa vårdcentralen på måndag igen, så hon menar allvar att en vårdcentral vet mera än vad sjukhuset gör eller, hallå kom igen?! Orkar inte med sjukhus, vårdcentraler eller närsjukhus just nu. Vart irriterad på dem hela dagen.

Vi får väl se vad som händer, om jag får någon riktig hjälp eller hur det blir. Jobbet kräver ett första dags intyg också men alla läkare verkar typ för lata eller nått för att skriva ut ett till mig så vette fan vad jag ska göra just nu, måste lösa det.

Får försöka ringa runt lite imorgon och se om jag kan få snacka med en vettig människa.


Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.



För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Mammas födelsedagspresent

Smycket jag sa att jag höll på mig häromdagen var mammas födelsedagspresent. Jag blev riktigt nöjd över slut resultatet, även fast det var lite knep och knåp med pärlorna.



120104

Gick och la mig i tid igår så att jag fick mycket sömn, plus poäng till mig. Vaknade dock mitt i natten som vanligt för att jag var kissnödig, pappa sitter då uppe och kollar hockey så då fick man reda på att Sverige vann över finnarna, bra grabbar! Imorse gick jag upp och duscha och fixade mig, svängde förbi donken och köpte en toast. Allt kändes frid och fröjd och det kändes som att det skulle bli en toppen dag.

Sålde första timmen och sedan gick allt utanför. Huvudet höll på att explodera, jag mådde illa och när jag kollade på dataskärmen så flimmrade det för ögonen. På allting så gick jag på toan och kissade hela tiden. Tog två ipren som inte hjälpte, sen en alvedon men även den hjälpte inte. Tänkte för mig själv "Vafan är det som händer?!", jag som var så duktig och la mig i tid igår och allting imorse. Jag kämpade hela förmiddagen och vägrade gå hem för jag ville verkligen att allt bara skulle gå över.

Tillslut kände jag att det gick inte, jag blev bara irriterad på hela situationen och allting. Gick hem från jobbet, försökte gå förbi Cityakuten inne i stan för att kolla vad det var typ på fel klinik och sen ringde jag alla möjliga vårdcentraler som finns och försökte få en tid men det går inte att få någon jäkla tid. Måste vänta till imorgon bitti och ringa Tyresö Hälsan så får de hjälpa mig och kolla vad det är.

Har inte tid att ha något virus eller bli sjuk...

Black and White

 

 


En enkel outfit, men med lite detaljer och accesoarer så blir det awesome. Halsbandet har jag fått av min syster i julklapp, love it! Jag döpte honom till Roger idag, det är efter en arbetskollega som sitter bredvid mig på jobbet haha.

Föresten, gillar fejk pistolen i bakgrunden
på sista bilden haha, hade den på halloween!

OnePiece


Jag fick en OnePiece av älsklingen i julklapp, college stuk på den, riktigt awesome. När du väl använt en OnePiece en gång så kommer du aldrig vilja vara utan den, så mysig och underbar. Skulle lätt kunna ha på mig en dygnet runt.

Vet att det är sjukt fult när man drar upp dragkedjan sådär men tänkte att jag gör det ändå haha. Tofflorna ni ser på bilden är perfekta till, sjukt mjuka och varma.

Äntligen lite tid över


Första gången på ett tag jag kunde sätta mig ner och göra lite smycken. Behöver lite mer saker för att fortsätta med ett par smycken men blev klar med ett halsband iaf, det ligger i mitten på bordet där i en påsen, ni får inte det ännu för det kan finnas en chans att den personen som ska få detta kollar min blogg.

Ska nog beställa hem lite saker som jag behöver och fortsätta en annan dag.

Lips of an angel


Kan inte sluta använda min gråa
kavaj, den ger tur på jobbet haha!

2012

Ett nytt år som jag kan fylla med galna saker, kärlek, jobb, fester och massa andra saker. Hoppas att det händer lika mycket roliga saker detta år som det gjorde förra året. Det här året ska ingen få stoppa mig, jag ska nå framgång på olika sätt och ett av mina mål är att jag ska skaffa en egen lägenhet.

Dessutom fyller jag 20 år i April, vilket jag verkligen ser fram emot. Håller tummarna att jag kan hyra en krog/lokal så jag kan ha en riktigt najs fest med alla vännerna. Det kommer kännas sjukt att gå in på bolaget själv och köpa dricka, men det kommer bli skönt.

Jag har skrivit ner några nyårslöften som bland annat, "sluta bita på naglarna", "träna minst 1-2 gånger i veckan" och lite andra löften. Jag tycker det är bra att man har mål för utan mål så har man inget att kämpa för.

Önskar att alla får ett riktigt bra år!


Nyårsafton

 

Först käkade jag, syrran, Simon och Bosse middag hos pappa, farsan gjorde en trerättersmiddag. Super gott var det och det var en riktigt bra start på kvällen. Tack papi för att du ställde upp och gjorde värsta middagen, det var awesome.

Nyår spenderades hemma hos My och Robban i Haninge. Det var massa polare där och lite andra människor också, det var ett bra röj och det var riktigt roligt. Vi gick till en grop i närheten där folk sköt raketer, en del polare hade köpt massa bomber och raketer också, men när folk började skjuta mot varandra så gick vi tillbaka till deras lägenhet och fortsatte festa istället.

Vi festade på rätt bra och jag tror dom flesta blev ganska runa om fötterna haha, men det är så det ska vara, det är ju faktiskt bara ett nyår en gång per år. Tack så mycket till underbara Natta som kom och hjälpte mig skjutsa hem några vänner som var ganska radar och att du skjutsa hem oss sen, du är bäst älskling! Även ett stort tack till Robban och My som räddade nyår med en hemmafest, hade inte orkat gå ut på stan och festat, på nyår är det hemmafest som gäller!

T
ack till alla som var där, hade en grym kväll!

4 månader ♥


I fredags firade vi fyra månader, det känns som längre.
Kanske bara för att vi varit bra kompisar i drygt två år.

Jag älskar dig!

Avslutade året bra på jobbet i fredags

Det gick riktigt bra på jobbet i fredags också, känns skönt att jag har gjort bra ifrån mig flera dagar i rad och avsluta året på ett bra sätt. Kändes ganska sjukt att gå från jobbet och säga "Vi syns nästa år!" haha. Hade över tio ordrar och på jobbet då får man en fejk tusenlapp om ni inte fattat det redan.


Håller tummarna att jag fortsätter sälja så här bra.




Född: 7 April 1992

Status: Singellivet

Arbete: Samordnare på TSP AB.

Bor: Huvudstaden Stockholm

Intressen: Bowling, motorsport, fotografi, musik, shopping, resa & party.


Min sjukdom kommer alltid vara min svagaste och starkaste punkt. ♥

- Klicka här om du väl läsa om min föredetta största hemlighet.


• 9 Oktober; Första dagen på nya jobbet.
• 13 Oktober; Sista banracingtävlingen på Mantorp och Rhodos Reunion på kvällen.
• 24 December; Julafton
• 31 December; Nyårsafton, 2013 here I come.

• Fast anställning.
• Flytta hemifrån, egen lägenhet.
• Ny bil.
• BE kort (bil med tungt släp).
• Åka till Afrika och Australien (då har jag varit i alla kontinenter!)
• Ta banracing licens.
• Vinna en stor folkracetävling.
• Träna mycket och utvecklas i bowlingen så jag får spela i A-Laget.


RSS 2.0

    


    Kopiera med Ctrl + C

bloglovin

ÖG RT