Den gråa kavajen strikes again


Gick så bra på jobbet igår när jag hade
kavajen så blev den idag också haha, och det
gick grymt bra idag så en vinnande trend kanske..

Om två dagar och ett par timmar är det ett nytt år.

Det har gått riktigt bra idag på jobbet, sålt 13 st och det är person bästa också. Så jäkla soft när det går bra, dessutom käkade jag lax med romsås och kräftstjärtar till lunch, älskar det! Vart en bra dag idag och jag hoppas att det fortsätter så här och att jag kan göra bra ifrån mig imorgon med så jag får ett bra avslut på denna vecka och detta år. Fick dessutom min pandabild, mitt lag heter Team Panda - Never say no to a panda. Så när man gör över tio st ordrar så får man en personligpanda bild.

 


Var med några kollegor efter jobbet, gick till Friday's vid Stureplan och satte oss. Hade gärna velat vara kvar med dem men tvungen att dra hem och fixa med tvätten, tråkigt men det kommer flera gånger. Får styra en afterwork med alla nästa vecka.

Imorgon är det fredag, sweeeeet!

Taggad på att köra!


S
aknar folkracen, ryggen är hyfsat bra nu så vill bara att det ska bli sommar så jag kan få börja köra igen. Visa att jag kan köra fort men även bromsa, haha för bromsa är jag inte så bra på.

Love it


Min nya gråa kavaj som jag köpte igår på H&M
när vi var på shoppingturen, dock var den inte
på mellandagsrean men 199 kr är billigt ändå!

111228

Imorse lämnade jag en ledsen Hera innanför dörren som kollade på mig "Menar du allvar att du ska lämna mig här?!", då hände det som hände för en dag sedan, hon hoppar på dörren ett par gånger för hon vill ju följa med mig, hon förstår inte varför hon inte kan hänga med till mitt jobb. Om man inte får ont i hjärtat då har man ett hjärta av sten. Simon blev ganska förvånad för jag hade berättat att hon gjorde så man han hade aldrig sett det förut.

Vi åkte tunnelbana tillsammans, mysigt med sällskap på morgonen. Nyttig lunch blev det, duktiga jag. Det gick bra på jobbet idag vilket känns skönt. Dock tråkigt att en del har slutat på jobbet, bland annat My och Calle, underbara människor! Efter jobbet träffade jag Chris och vi gick till Pizza hut och käkade, det var jätte gott och riktigt kul att träffa han igen. Saknar honom!

Nu är jag hemma och äter torkat renkött med papi, för er som aldrig testat det har ni verkligen missat något. Det är sjukt gott, dessutom var denna bit riktigt bra och det bara vattnas i munnen att äta mera. Rekommenderar starkt alla att testa!

Peace out.

Mellandagsrea

Igår träffade syrran upp mig så gav vi oss ut i mellandagsrean med alla andra galna människor. Vi gick mest i de affärerna som vi hade presentkort i, jag fick en del presentkort och massa pengar i julklapp, vilket alltid uppskattas! Efter shoppingrundan så käkade vi på Taco Bar, de var lite trögfattade där men gick väl att äta haha. Mysigt att umgås med syster, sitta och snacka skit och trängas med alla rea galningar.


J
ag köpte en adidas träningsväska på Stadium som jag gått och kollat på ett tag för 199 kr som egentligen kostar 499 kr. Dessutom gick jag in på Kicks mest för att jag skulle kolla om i.d bare minerals hade någon bra concealer och hittade en som egentligen skulle kostat 385 kr men som jag köpte för 185 kr. Två riktigt bra kap i mellandagsrean! Jag köpte iof en concealer brush för 245 kr men annars var det riktigt bra köp. Jag köpte ett par tights på Lindex också som var riktigt sköna, vet inte hur jag ska beskriva dem men dom är i siden liknande material, super soft.

Hera, en trogen vän.



D
et här är min farfars hund Hera, min bästa kompis sedan jag var liten. Växt upp med henne och både hon och jag har fäst sig vid varandra. Hon skyddar mig mot allt och alla, till och med sin egen husse. När farfar busar och skojar med mig så voffar Hera och skyddar mig, hon förstår inte att vi skojar men det känns bra att veta att hon kommer skydda mig om det skulle hända mig något och hon är med. Hon är cirka nio år just nu och har fem olika raser. Hoppas hon stannar här på jorden ett tag till för jag älskar henne så otroligt mycket. Bilderna är tagna år 2007 och år 2008.

Varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu. Allting har förändrats men du finns kvar.



Minns det som igår, första gången du log, som om jag snubblade pladask på marken och bara dog.

När vi sågs första gången, rusade förbi mig snabbt på perrongen. Blev hjälplöst förälskat, obeskrivligt tagen, som om jag låg ner på marken och blev slagen.

Kär i jeansskjortor


 

Halsbandet är en av mina julklappar från min kära storesyster!

111223

Vid lunch i tisdags gick jag från jobbet och varit hemma hela veckan pga att farfar legat på sjukhuset, har varit helt ur fokus och det enda jag tänkt på är farfar och att han ska bli bättre. Vi var och hälsade på han idag och han har inte blivit bättre, han har svårt att andas och är ganska borta i huvudet. Man mår verkligen inte bra när man ser honom för man ser hur ont han har men ändå blir man glad för att se att han lever. Hoppas han blir bättre inom en snar framtid, vi åker upp och hälsar på han imorgon på sjukhuset så får han sin julklapp som jag köpt till han.

Vi har varit hos min kusin som bor tvärs över ringen och fikat lite, där var det full rulle med mat osv. Vi var där ett tag sedan så gick hem och började med julskinkan. Fått lära mig hur man gör griljeringen till julskinskan osv, årets skinka är fixad av mig, lasse, syrran och massa kärlek.

Ikväll är det uppesittarkväll med bingolotto, dricka massa vin och vinna 50 miljoner, det skulle inte vara helt fel!

H&M beställning


Detta kom hem i min H&M beställning igår, en blå och en vit topp, en superskön tröja, ett par tofflor och ett linne.

Min fina farfar


Blev så sjukt orolig när du fick åka akut in och operera dig igår, det var en svår operation men jag hoppas att du frisknar till så att vi kan fira jul hos dig på lördag. Om inte så kommer vi till såklart till sjukhuset och firar med dig. Säger det allt för sällan men älskar dig farfar ♥

Ny vecka, nya möjligheter.


Uppdatering av helgen.

Fredag. Jobbade på förmiddagen och käkade lunch med kollegorna sedan bar det av hemåt för att ta en snabbdusch och fixa sig lite fort. Åkte sedan till pappas jobb där vi allihopa sedan åkte till Enskede Värdshus där vi käkade julbord, efter det drog vi till bowlinghallen och lirade bowling och fortsatte drickandet. Mitt lag hade en julfest samtidigt så det var kul att träffa alla dom också, dessutom gick jag en tipspromenad som klubben hade och jag kom tvåa och fick en liten flaska rose.

Den flaskan drog jag och syster i oss på tunnelbanan in till medis, vi mötte upp Stoffe och drog till GK. Där fixade vi bord och helrör, sedan kom lite killkompisar och några andra. Har lite minnesluckor men Simon kom till GK och när dom stängde vid tre så drog alla till donken, sedan taxi hem. Det vart efterfest hos oss men jag var så rund om fötterna så jag däcka i sängen. Awesome dag och kväll!



image description


Lördagen.
Mådde tvär kasst och låg på soffan hela dagen, gick ner och handlade mat och julmust till alla dock, det var dagens ansträning. Pappa kom sedan och hämtade mig och Simon, det blev att handla lite snacks och glass och sedan glo på Smurfarna, den var faktiskt ganska rolig. Det var en riktigt soft dag.

Söndagen. Det var så skönt att bara vakna imorse och ligga kvar i sängen och mysa med pojkvännen. Det blir inte så många sådana dagar, för vi har alltid för oss något men idag hade vi inget planerat så vi låg i sängen och kollade film. Vi fixade sedan till oss lite och hämtade upp mamma och syrran på gullmars och åkte till hotellet i Hammarby Sjöstad där styvfarsan jobbar. Lasses föräldrar var här också, det bor i Leksand men ska till USA imorgon så vi hängde på deras hotellrum en stund och drack bubbel. Efter det gick vi till en kinarestaurang och käkade, riktigt mysigt. Nu sitter jag hemma hos Simon och kollar runt lite på nätet medans han fixar med någon bil i garaget, ska nog upp och lägga mig och glo en film nu.

Tack alla som gjort denna helg awesome.

 

På bilden nedan ser ni utsikten från
Karin & J-E's hotellrum, tråkigt haha..

image description


Min attityd, min moral, mitt liv, mina val.


En krigare med själ för jag har slagits den dag ett.
Trott på mina drömmar trots dom kallat det för vanvett.

Accessoarer gör outfiten






Idag hade jag på mig min nya vita skjorta som är i siden, riktigt skön och mysig. På bilden till vänster uppe så ser ni mig och min underbara och söta svägerska som jag och Simon var barnvakt till ikväll.

Keep it simple


Nya t-shirten på mig idag,
svarta jeans, boots och mitt söta örhänge.

Stadshuset i Stockholm


Tror det var år 2000 jag sjöng där med klassen under juletiden.
Vi var bagare, finns på en film hemma hos min mamma haha.

Trött-söndag

Hyfsat trött när jag vaknade imorse men mådde ändå ganska bra, Emme åkte in i fyllecell igår kväll så hon kom hem till oss imorse så gick jag, syrran och hon ner och handlade mat på pizzan. Såå gott med bakismat och läsk, sedan kom pappa och hämtade mig så åkte vi och handla och sedan hem efter det.

Tvättdag idag, dock så har ena torkskåpet pajat så vi kan inte tvätta all tvätt, tröttsamt! Men mitt hjärta är här nu, han kom hit för en timme sedan från Eskilstuna där det har varit folkrace idag. Grattis till Marcus som vann seniorernas A-final och grattis till Lasse som kom tvåa i damernas/veteranernas A-final.

Nu ska vi tjocka glass och kolla på film, mys!
Denna helg gick riktigt fort men det är bara för att jag har haft så roligt.
Puss på er.

Lördagens outfit


Min nya klänning blev det att jag hade igår med mina nya tights,
mycket svart men hade en del smycken på mig också, stilrent.

Gina Tricot beställningen


Hade no clue vad jag hade beställt hem så det var som att öppna presenter. Tyckte om både peacetröjan och den andra, kjolen satt bra och var skön, klänningen var riktigt ball och jag fick även hem ett par leggings som inte är med på bilden.

Bästa lördagen på länge.

Lördagen började 11.00 med säljutbildning steg två med vår VD David som kursledare, nästan alla kollegor var på plats vilket var jätte roligt. Jag är säljare på Svenska Finansinstitutet för er som inte vet, jobbar på kungsgatan så det var där vi var hela dagen och kvällen. Utbildningen handlade om personutveckling, det var riktigt intressant och David är så inspirerande. Dagen var verkligen över mina förväntningar.

Halv tio är vi ungefär klara, då är det bara öppna biran och vinboxarna så satt vi på jobbet och hade sjukt kul. Vi lekte en lek sedan som var riktigt rolig och det kom ut ganska mycket om alla kollegor vilket var kul och det vart en massa skratt. Har bara jobbat lite mer än en månad och ändå känns det som jag har känt vissa hur länge som helst.

Företaget har verkligen satsat på personlighet hos medarbetarna och verkligen samlat alla underbara människor på en och samma plats. Vi har sjukt kul på jobbet och utanför, känns som man har träffat vänner för livet.

 

 


Längtar till måndag!

Freeeedagsmys

Jag fortsatte på mitt dåliga spår på morgonen, riktigt segt faktiskt. Men efter lunch satte jag en stor order och då började det åt rätt håll, sedan fick jag lite pepp och sen började ordnarna rulla in, så jäkla sweet. Fick en "tusenlapp" för att jag satte 10 st. Känns riktigt skönt att visa ett bra resultat.

Skönt med bra avslut på jobbet denna vecka, hoppas alla får en grym fredag! Själv ska jag kolla idolfinalen och dricka vin med mamma, syster och pojkvännen. Ska på säljutbildning steg 2 på jobbet imorgon och efter det blir det mat och dricka med alla kollegor, ska bli sjukt kul!


I want to be free like a bird


111208 - Nya tag!

Det går trögt på jobbet just nu, vill bara att jag ska sluta pressa mig själv så mycket och bara köra. Det skulle gå så mycket bättre då istället för att jag går och tänker "nu måste jag prestera" osv.. Nya tag imorgon!

Var hos Maria efter jobbet och satte i en del av min hårförlängning som åkt av och snackde en massa skit. Maria är en sådan underbar person som gjort mitt liv så mycket bättre, bästaste! Vi planerade lite fuffens till nästa vecka och januari också, längtar!

Drog ner till bowlinghallen sedan och tränade lite med laget sedan lirade jag GP Touren, det gick riktigt dåligt, men hade svårt att koncentrera mig plus att jag var sjukt trött. Var inställd på att jag bara skulle ner och träna lite sen fick jag reda på att jag skulle lira en tävling, hade missat det haha. Bättre blir det nästa gång!

Glömmer denna jobbiga torsdagen och siktar på underbara fredag imorgon.

Peace out!

Saknad.



Ni är mycket saknade älskade vänner. ♥


The new dress


Tvungen att använda den nya klänningen,
tycker den är riktigt skön och riktigt ball.

Höjdrädd


Imponeras av er som vågar åka upp i en ballong med en korg.
För mig känns det helt overkligt och hjärtat skulle förmodligen
sluta slå på vägen upp men stor cred till er som vågar!

Hard work work

Gårdagen var awesome på jobbet, hade åtta ordrar 14.30, tyvärr var jag tvungen att gå till tandläkaren annars hade det varit en galet bra dag men nöjd ändå. Idag har jag nio ordrar totalt på hela dagen vilket är riktigt bra, kämpade till mig dem som en envis åsna. Det är inte meningen att man ska kämpa men idag var en sådan dag. Nöjd ändå men imorgon kommer det gå ännu bättre!

Hatar att vara hos tandläkaren men igår var riktigt okej, skulle borra och bedövningen gör ont som vanligt men jag fick ha i mina lurar och lyssna på musik så min spotify lista räddade mig hos tandläkaren. Visste inte att man fick lyssna på musik samtidigt men det är ett tips till er som är rädda osv, ljudet försvinner hyfsat bra och man fokuserar på annat.

Annars rullar livet på, har handlat en del julklappar redan men det är en del kvar fortfarande. Ge sig ut i julhandel med alla andra galningar är ingen hit haha! Nu har det kommit lite snö också, förhoppningsvis så kommer det mera snart för julafton närmare sig med stormsteg.

Ha en fortsatt bra dag gott folk!

Beställningen från Nelly

Idag kom mitt paket från Nelly, det var två klänningar och en skjorta. Mycket nöjd över min beställning och tänker inte skicka tillbaka något för allt passade riktigt bra. Längtar bara tills jag får använda sakerna.


Namn och länk till kläderna.
Charm Long Shirt - Rut m.fl.
Carole Dress - Motel
Leona Dress - Cutie


Blusen

 

 

Creme/beige skön blus, love it!

Hit me like a ray of sun, burning through my darkest night


Han gör den så jäkla bra, kan lyssna på den om och om igen.


Robin Stjernberg - Halo

Pepparkaksbak

Imorse när jag vaknade var jag riktigt bakis, men Michaela sparkade upp mig, hon var tvungen att åka hem och hon släppte mig hos morsan på vägen.

Jag och min kära syster bakade pepparkakor, man kände sig som ett barn igen och dom var riktigt goda! Sedan gjorde Carro varma mackor till mig och mamma och nu degar vi i soffan, mysigt!

Simon hämtar mig snart, han och pappa har varit i garaget hela dagen så nu ska han hämta mig så åker vi hem till pappan. Förhoppningsvis så sover hjärtat hos mig så vi kan mysa och bara kolla en fim!

 

Före

 

Efter


Ha en fortsatt skön söndag allihopa!

Denna helgs bravader.

En soft fredag som spenderades med Simon och Michaela på Heron City, vi var på bio och såg In Time, den var riktigt bra och kan rekommendera den till alla. Det var skönt att det inte var 3D, tycker det är överskattat. Vi åkte sedan hem till mig och kollade Idol med pappa, skönt att Moa åkte ut för det är verkligen Robin och Amanda F som ska stå i finalen. Blev några vinglas också.

Upp tidigt och åka till hallen för att lira hemmamatch med A-laget, tyckte det kändes bra men spareade ganska dåligt faktiskt, bara ner och träna mera. Kvällen var länge oklar men det slutade med att jag, Michis och Simon åkte hem till Tom och festade där. Blev O'learys Huddinge med allihopa, hotshots och skaka rumpan av sig. Efterfest hos Tom sedan fick vi skjuts hem. Hade en underbar kväll med människor som jag inte sett på ett tag!


Nykter haha.

 

TomTom och Jesper the göttlänning

 

Hotshots!


Tack alla fina vänner för en underbar helg.
Sjukt trevligt att umgås med Michaela igen, det var ett tag sedan.

Spendera pengar är roligt, smärtsamt att kolla kontot dock.

Är i Farsta Centrum med Michis och Simon, har hittat massa snygga saker men har varit duktig och inte köpt något. Dock väntar jag på beställningar från internet som är på väg hem till mig, mums!

Hjälper Simon att shoppa istället, det är mycket roligare, hittat massa saker till han som jag tycker han kan köpa. Då stillas mitt shoppinghumör lite haha.

 


Under konstruktion

Bloggen är för tillfället under konstruktion.
Kommer fortfarande blogga men den kommer se lite knas ut under en tid.

Life is short



Break the rules
Forgive quickly, Kiss slowly
Love truly, Laugh uncontrollably
And never regret anything that made you smile


Tjugohundraelvas Önskelista

• Pengar - Till en tatuering, kläder, skor osv.
• En resa utomlands eller en weekend.
• En bärbardator - MacBook Air 13,3 tum eller en MacBook Pro.
• Tomten skulle gärna få komma med en lägenhet till mig.
• Tandblekning - (http://www.alexiskliniken.se/)
• OnePiece
• KBK Hoodtröja storlek S, klicka HÄR


Detta är vad jag önskar mig just nu, finns säkert massa mer
jag önskar mig så får nog fylla på listan när jag kommer på mer.




Född: 7 April 1992

Status: Singellivet

Arbete: Samordnare på TSP AB.

Bor: Huvudstaden Stockholm

Intressen: Bowling, motorsport, fotografi, musik, shopping, resa & party.


Min sjukdom kommer alltid vara min svagaste och starkaste punkt. ♥

- Klicka här om du väl läsa om min föredetta största hemlighet.


• 9 Oktober; Första dagen på nya jobbet.
• 13 Oktober; Sista banracingtävlingen på Mantorp och Rhodos Reunion på kvällen.
• 24 December; Julafton
• 31 December; Nyårsafton, 2013 here I come.

• Fast anställning.
• Flytta hemifrån, egen lägenhet.
• Ny bil.
• BE kort (bil med tungt släp).
• Åka till Afrika och Australien (då har jag varit i alla kontinenter!)
• Ta banracing licens.
• Vinna en stor folkracetävling.
• Träna mycket och utvecklas i bowlingen så jag får spela i A-Laget.


RSS 2.0

    


    Kopiera med Ctrl + C

bloglovin

ÖG RT