Nice to nice to know ya lets do it again.


Sommar och sol betyder kubb och grillning

Lördagen bestod av kubbspel, grillning, eurovision och utgång. Vi var hemma hos Robban och My, började med cider och tårta. My fyllde år för ett par dagar sedan och Robban fyllde år i lördags så det är väl klart vi ska käka tårta. Direkt efter så var det dags för tjejerna mot killarna i kubb. Såklart vann tjejerna, ingen tvekan på den. Efter det så grillade vi, det är ju så sjukt gott med grillat.


V
i satt sedan hela gänget bänkade framför tvn då det var eurovision. Heja Loreen och Sverige, fyfan vad vi är bra! Helt rätt låt som vann, vi var överlägsna. Det roliga var att vi hade redan hunnit dra till krogen innan röstningen var klar så ingen hade någon aning om hur det gick, då gick jag in på facebook och såg alla statusar och insåg att Sverige vann. Vilken känsla, jag och My sprang ut till resten och skrek och var överlyckliga. Då var det bara att börja fira och de spelade euphoria hur många gånger som helst haha.


Tack allihopa för en awesome eftermiddag/kväll/natt haha! ♥

Mys med mina fina.

I torsdags käkade jag middag med Mange och Engla hemma hos dom, det var jätte mysigt. Länge sen jag träffade dom så det var verkligen kul. Vi planerade lite att vi kanske skulle dra till grönan någon dag eller hitta på något skoj, saknar dom massa så hoppas vi styr något snart!


Följ mig på instagram #Arestav

Shu bre, jalla bye, gonatt fuck alla er.


Rallybrudar

Var ju och träna i lördags i Nyköping, kändes ganska bra faktiskt. Fast jag blir mer och mer nervös, tävlingarna närmare sig med stormsteg. Känns läskigt att köra efter kraschen men det är bara på't igen innan man blir för rädd och inte vågar. Syrran fick testa att köra folkrace också, tror hon tyckte det var riktigt kul, verkade iaf så haha. Michaela var med också, hon fick åka med när pappa körde och fick köra själv också. Hon blev helt taggad att ta om sin licens haha.


Känslan av att börja köra folkrace igen.

Nu kommer jag vara lite off från bloggen denna helg, för det är folkrace hela helgen och tror inte jag kommer kunna blogga något. Det känns riktigt pirrigt i magen att köra folkrace för första gången efter kraschen, jag har tränat en gång men inte kört någon tävling. Vi ska träna nu på lördag men i början av juni är det tävling.

Imorgon efter träningen så ska vi hem och duscha en stund och sedan raka vägen till Skepptuna där det är tävling, så då jäklar ska vi visa bönderna hur man festar haha. All in!

Håller tummarna att bilen håller imorgon & att jag inte kraschar den haha.


Men du försvann, gled ur min hand.


Dricka rosé på balkongen i solen är livet.

Igår så storhandlade jag och syster inför Örby Gummi Racing Team's Shakedown i Nyköping på lördag. Vi ska testa folkracebilarna och träna lite på banan innan själva Örby Gummi Pokalen som är den 9-10 Juni. Så vi köpte en massa saker som behövs, en del av packet åkte ner redan idag på dagen och jag & Michaela ska åka ner lite senare efter jag varit på utbildningen för nya jobbet.

Resten av kvällen igår så satt jag och syster på balkongen i solen och drack rosé, så jävla sweet! Michis kom förbi en stund och snackade lite skit också, vi hade det riktigt mysigt.


Lill-Lördag

I onsdags efter jobbet så drog jag till naprapaten, första gången på minst en månad, har varit ganska dålig på att gå dit. Det gjorde så jäkla ont men det är så underbart skönt efter. Efter det så mötte jag upp wifie, vi hyrde film och köpte massa godis & chips. Båda satt i sina onepiece och hade det mysigt, filmen var riktigt bra, rekommenderas verkligen!

Efter det så drog jag hem och fixade mig för att sedan åka till Calle och förkröka med han, Robin och Mickis. Vi körde någon tärningslek och drack upp hela min vinbox och lite av Calles. Sedan tog vi en tripp till Snaps där vi hade riktigt kul, Robin drog in flera flaskor rosé och tror alla blev ganska på lyset haha. Det blev att alla skulle sova hos mig så vi åkte dit och slagga, riktigt skön onsdagskväll.


En helt vanlig men ändå mysig tisdagskväll.

Efter jobbet och arbetsintervjuen idag så åkte jag in till stan och träffade Oskar, han var så gullig och bjöd på latte och prinsesstårta på hans jobb. Satt där en stund och bestämde mig för att vänta kvar tills han slutade jobba så vi kunde gå och ta ett glas vin på Lydmarks. Vi satt på Lydmarks en stund och snackade en massa, alltid lika kul att träffa min fina vän. När vi skulle gå på tunnelbanan för att komma hem så fick jag sådana sommarfeelings och blev påmind hur vackert det är i Stockholm på sommaren.


Så här ser det ut på jobbfronten just nu.


Jag började arbeta lite extra med en killkompis mamma som revisor för ett par veckor sedan, vilket jag tycker är riktigt roligt. En av hennes kunder berättade då att han behövde två personer som ville hjälpa till att städa ur ett hus så jag och Esther bestämde oss förra veckan att hjälpa till och extra jobba lite. Det visade sig vara riktigt soft och ganska kul till och från. Så de senaste veckorna har jag arbetat med revisionsprylar och städjobbet. Alltid sweet att tjäna pengar.

Till hösten så ska jag gå en bartenderutbildning här i Stockholm med EBS, det är något jag verkligen velat göra sen jag var arton och man ska uppfylla sina drömmar & lyssna på vad magkänslan säger. Samtidigt som utbildning är så hade jag tänkt att extra jobb på kvällar och helger som revisor och kanske ett annat jobb. Så jag samtidigt tjänar ihop en del pengar.

Tänker inte berätta om det andra jobbet ännu för ens jag får veta om jag fått det eller ej. Var på intervju idag och det kändes riktigt bra, får svar redan imorgon hur det blir. Håller tummarna rejält så att mina planer flyter på!

Känslan av att shortsen kommer användas mycket i sommar



Torsdags outfit. Lugnt men ändå sjukt snyggt, älskar shortsen och klackarna, ouf!

Sprid vidare om ni gillar.




"alltid kör vi samma stil
alla glada inget skit

alla kvällar kör vi galet
inget stopp bara kör you got it
spela nykter på nästa krog
här inne va idiot

för vi lever ba för dagen
ingen tanke på morgondagen

vägra bry om annat
kör all in
fuck alla andra"


Älskar detta stycke ur Robins låt,
passar bra in på mig och hur jag tänker haha.

Rhodos resa i sommar - CHECK

Jag och Esther har bokat en resa till Rhodos i sommar genom The Beach Party. Det kommer bli så jäkla kul, jag längtar verkligen och jag tänker på det varje dag. Vi ska åka den 5 Augusti - 12 Augusti, det är sista vecka så vi kommer vara med på slutspurten och visa vilka det är som verkligen kan festa. När man läser på The Beach Party's hemsida och kollar på bilder på Rodos Palace där vi ska bo så blir man sjukt taggad!

Det är skönt att ha en resa bokad i sommar så man vet att man kommer iväg till värmen en stund, tror att det kommer bli en awesome vecka. Dessutom kommer ett par vänner jobba där nere så kommer ju få träffa dom också. Sen har vi ju faktiskt bara bokat en resa dit och inte hem haha, kanske blir att vi drar vidare någonstans, får se hur långt pengarna räcker.


88 dagar kvar.

Kärlek till Fred Perry som gjorde dessa skor.


Tänkte visa en bild på mina nya skor
medans dom ser hyfsat nya ut, köpte dom i Sälen.

Utgång med mina fina brudar

I fredags så åkte jag hem till min mor, käkade middag med syster, fixade oss och förkrökade. My kom hem till oss och vi hann sitta och dricka vin en stund innan vi skulle ta bussen till gullmars och möta upp Lisa. När vi väl mött upp henne så kom det fram någon weird snubbe med världens sämsta raggnings punch line haha. Vi skippade hans förslag om någon fest på någon terass med B-kändisar, nej tack.

Vi drog in till medis och gick till 9906, många gillar inte det stället men jag tycker det är helt okej, men rätt sällskap så spelar det ingen roll vart du går. Dessutom tycker jag att det är soft med så blandad musik som dom har där. Det var ciderhink och skumpa hela kvällen och vi hade riktigt roligt. En vän till mig jobbar där så det var kul att se han också och umgås med han och hans vänner.

Kvällen bjöd på många roliga saker och en del konstiga människor men det är bara att garva åt patetiska människor. Jag hade sjukt kul med alla underbara, vi var nog ganska radar alla fyra när vi skulle ta oss till centralen där Robban hämtade upp oss. Tack till Robs också för skjutsen, sjukt snäll, klockan var väl typ 4-halv fem på morgonen eller nått haha.

Vi gör om detta inom kort, puss på er tjejer! ♥



 

Bjuder på vimmelbilderna från kvällen, att man inte
kan se normal ut efter en del alkohol, herregud haha.


Resan till Sälen & Leksand

Förra lördagen så åkte jag, mamma, syrran & Lasse upp till Sälen för att bo där i ett par dagar med Lasses mamma och pappa, hans syster med familj. Extra farmor Karin fyllde 60 år & Katarina 40 år. Jag och syrran drog till Högis i Sälen på lördagkvällen, det var sista kvällen på Ski-Rock. Riktigt bra röj och vi körde galet, det var ett bra liveband som hette Pumpbolaget. Varje gång vi gick till baren så drog vi en eller två shots + en P2 för att komma i form haha. Träffade på flera sköna människor och vi hade en jättebra kväll, vi har redan börjat planera en resa till Sälen nästa år haha.

Annars tog vi det lugnt med familjen i stugan, goda middagar, massa yatzy och kubb, vi fick dessutom besök bredvid vår veranda av älgar haha. Vi var i Sälen från lördagen till tisdagen, då vi åkte till Leksand och bodde hos släkten. Efter ett par mysiga dagar där tog vi bilen hem till Stockholm igen.

Tack för massa sköna dagar, ibland kan det vara så skönt att komma bort från Stockholm en stund och bara ta det lugnt. Jag är ju inte världs bäst på att ta det lugnt men ibland så.







Född: 7 April 1992

Status: Singellivet

Arbete: Samordnare på TSP AB.

Bor: Huvudstaden Stockholm

Intressen: Bowling, motorsport, fotografi, musik, shopping, resa & party.


Min sjukdom kommer alltid vara min svagaste och starkaste punkt. ♥

- Klicka här om du väl läsa om min föredetta största hemlighet.


• 9 Oktober; Första dagen på nya jobbet.
• 13 Oktober; Sista banracingtävlingen på Mantorp och Rhodos Reunion på kvällen.
• 24 December; Julafton
• 31 December; Nyårsafton, 2013 here I come.

• Fast anställning.
• Flytta hemifrån, egen lägenhet.
• Ny bil.
• BE kort (bil med tungt släp).
• Åka till Afrika och Australien (då har jag varit i alla kontinenter!)
• Ta banracing licens.
• Vinna en stor folkracetävling.
• Träna mycket och utvecklas i bowlingen så jag får spela i A-Laget.


RSS 2.0

    


    Kopiera med Ctrl + C

bloglovin

ÖG RT