Nykter helg IGEN.

Jag som är värsta partyprinsessan, detta är väldigt olikt mig men måste man jobba så måste man. Ikväll ska jag jobba 21-03.30 och imorgon 22-03.30. Jag är ganska nervös inför ikväll, det var ett tag sen jag jobbade som croupier så det är klart att jag går runt och funderar på en massa. Hoppas allt går som vanligt och jag får träffas massa trevliga människor.

Efter att jag går av passet på söndagmorgon halv fyra så blir det direkt hem och sova, för vi har samling 08.50 för att åka till Södertälje och spela bowlingmatch. Har gullat lite med min rödtott så hon kan hämta mig så kan jag sova hela vägen till bowlinghallen. Dessutom efter matchen så tänkte jag nog åka och kolla på rallysprinten i Haninge och på kvällen har jag tvätten. Kommer sova gott på söndagkväll!
 
Så fuck mitt nyttiga liv denna helg, kommer bli en massa cola och godis!

We've got a lot to learn, god knows we're worth it.


Lyssnar på H's cover här över hela tiden, riktigt bra!
Checka in HampeYouTube och Spotify.

Bowling gör mig glad.

Igår spelade jag och Leffe Vårbymixen, vi kom tvåa i starten som var igår, nio poäng ifrån de som var bäst i starten. Jag tycker vi spelade ganska bra, lite synd med vissa missar men det är sådant som händer. Jag är helt nöjd över resultatet och det är alltid lika kul att spela med Leffe. Hoppas resultatet räcker till en finalplats. Håll tummarna!

Jag kan inte förklara känslan jag har när jag spelar bowling, även fast jag kan bli riktigt förbannad ibland så älskar jag bowling. Det är så kul att spela och alla underbara människor runt omkring. Fokus och koncentration blandat med skoj och skratt. Jag kan gå ner i bowlinghallen och helt plötsligt bli överlycklig utan anledning, har ingen förklaring men det är så jag känner.

Ikväll ska jag lira lite bowling med Hampus, kan vara kul att skoj spela lite i en annan hall än den man alltid står och nöter i haha. Vi får väl se vem som vinner, alltid kul att spöa grabbar! ;)

Inte en dag har gått utan att jag tänkt på

 
Stränderna man bränts på där klubbar aldrig stängs åh.

Söndag med grabbarna

Dagen började med en bowlingmatch hemma mot Djurgården, vi vann!, SCORE Mitt resultat var jätte dåligt men vi vann och det är de som är viktigast, dessutom är vi obesegrade. Känns riktigt skönt!

JB och Challe kom till hallen och kollade en del av matchen, tror dom blev lite sugna på att lira själv, de började snacka om korpen lag osv haha.. Efter matchen drog vi till Heron City, de hade ställt upp ett nöjesfält bredvid parkeringen som vi var tvugna att kolla in, som små barn igen. Jag är sjukt höjd rädd så jag åkte inget med de gjorde grabbarna, någon hög jäkla sak.

Vi drog sedan in på HC och käkade gyros (åååh rhodos ta mig tillbaka). Bilnördar som vi är drog till spelhallen och körde olika bilspel, tror alla vann två spel var. Vi såg sedan på Snabba Cash 2, den var absolut inte lika bra som ettan tyvärr.




Nykter helg.

Fredag - Skjutsade farfar till läkaren på morgonen för han skulle fixa med sin hörapparat som han ska få. Tog hand om hans hund Hera under tiden, vi gick en promenad och det var skönt att röra på sig. Var i garaget en del av kvällen också, öppnade grinden till S och satt och gjorde han sällskap i regnet, oskönt haha. Hämtade sedan upp syrran och åkte till mamma och satt och snackade en massa.


Lördag
- Det var meningen att jag och syrran skulle upp och gå på ett pass på gymmet men hon somnade om haha. Jag hade biljetter till STCC som vi hade fått via Yokohama men syrran ville inte hänga på och dessutom var det skit väder och kaos mycket folk. Var ju där förra året när det var sol, då var det riktigt najs att vara där och hänga i Yokohamas tält osv. Får åka dit nästa år istället!

Jag hämtade iaf upp syrran så drog vi till sumpan och kollade på mammas match, dom torskade stort så det var ju tråkigt men ganska väntat på det laget. Efter det så hade min styvfarsa lagat grym middag (han är kock, så jäkla sweet). Vi bestämde oss sedan för att ha filmkväll, jag hade dock sett alla filmer vi såg men tycker dom är grymt bra. Blev först "This Means War", sen "Men in Black 3" och sist "The Hunger Games". Mitt i allt fick jag ett samtal från pappa som förändrade den lugna kvällen, åkte rally till haninge och hämtade upp farfar och skjutsade in honom till akuten. Hoppas allt blir bra ♥


See heaven’s got a plan for you.

 

Nya älsklingar!


Båda är från Skopunkten, de blåa hittar du HÄR och de svarta hittar du HÄR. Tycker dom blåa är riktigt balla och de svarta är helt enkelt sjukt snygga.

Lunchdejtar med bästa Oskar! (:


Lyckan som uppstår.


Träningen är igång på hög nivå och även ST-Mäst tävlingarna. Jag har hunnit spela en tävling och ska spela en ree-entry på den ikväll, sen är jag anmäld till flera andra ST-Mäst tävlingar framöver. Jag har även spelat en ligamatch hemma i farmalaget, vi vann den! I måndags så började korpen igen och det var jag, syrran och Jimmy som spelade. Vi vann och vi alla spelade bra, i år tänker vi vinna hela hallserien.

Nu är det dags att satsa stort!

Kärlek var enklare när man var liten.


När allt är så tyst så behöver jag din styrka.

 

True story.


Streetrace



Två bilder från Stockholm Open och Valhalla Cup 2012. Streetrace är riktigt roligt att kolla på men dock är det många nötter ute som inte kan köra bil som också åker runt och vill kolla på racen. Lär er köra bil innan ni åker ut sånna här kvällar, ett tips bara! Stor cred till crewet som försöker hålla allt så säkert som möjligt!

Start på det nya nyttiga livet!


Folkrace på Björshultbanan

Klockan 6 igår morse stod vi lastade och klara för att åka ner till Nyköping och köra deras hösttävling. Vi hade riktigt fint väder hela dagen, jag och Niklas delade på min Opel Calibra och allt kändes riktigt bra. Första heatet satt jag och sov i starten men kom ändå ut som trea, sen låg det en veteran i mitt arsle i två varv och sen tryckte han sig förbi när jag flöt ut lite så blev fyra, suck.

Andra heatet däremot så gjorde jag en grym start och var först över krönet men så gick fjäderbenet sönder (tydligen hade det varit en spricka där tidigare såg dom) och det var bara att säga hej till vallen. Tråkigt nog var tävlingen över där, Niklas hade vunnit sitt heat också. Surt när bilen inte håller, nästa tävling då jäklar! Jag är nöjd på ett sätt ändå för jag blir bättre och bättre.

 



 

Vi blickar fram det får bära eller brista


Jag känner kärlek i luften trots allt knas som vi har sett genom åren .
Allting har gjort mig stark så kanske de jag har é ta vara på allt.

Mitt hjärta slår för motorsport




Bilder från olika folkracetävlingar som jag kört i år.

9 Oktober 2010, Nynäshamn • Aldrig suttit i en folkracebil förut men åkte runt och testade lite.
14 Maj 2011, Nynäshamn • Krokade ihop med en av veteranerna och vi rullade åt varsitt håll.
15 Juli 2011, Vimmerby • Låg tvåa, smäll in i räcket & påkörd från sidan. Ambulans, morfin, sjukhuset, kryckor. Stoppade tävlingen i en timme. Pajade ryggen och fick en smäll på minsken.
10 Juni 2012, Nyköping • Första tävlingen efter krocken, var sjukt nervös och var riktigt kass i varenda start. Men väl på banan så hängde jag med. 3a, 4a, 4a, 5a, Kopplingsras i sista.
13 Juli 2012, Vimmerby • Var nästan först i varenda start, men hamnade i alla startsmällar. Första heatet så blev jag avknuffad och blev stående i sandfållan. 3a, i sista fick jag svart för jag råkade byta spår för fort i starten.
1 September 2012, Haninge • 5a, 4a, 2a, 6a. Orutinerad att köra i regnet så det var som bambi på hal is. I tredje heatet så var jag riktigt bra med och kom dessutom tvåa.

You can choose to fight for a reason or quit for excuses.


Caravanhallencup

Inte nöjd med mitt resultat på denna tävling, men övning ger färdighet. Dessutom är jag ganska orutinerad, har inte kört i regnet så mycket heller så det blev bambi på hal is. Jag var nöjd med ett heat där jag kom tvåa för då körde jag ganska bra och vågade mera. På't igen nästa tävling!
 
Min snygga Opel Calibra lastad och klar.
På G upp mot besiktningen.
 


Grabbarna hjälper mig att lägga bilen på sidan
Spräckte oljetråget när jag åkte över curbsen, ups.



Stor beställning blev det på pizzerian.
Älskar boxar och mest av allt mina apor ♥



Syrran, frugan och jag hade varsin box. Jennifer får införskaffa sig till nästa gång!
Det var en trubadur som spelade och det blev sång och dans.


Dags för nya bilder i headern.


Slut på prövotiden - CHECK.


Rhodos • The Beach Party 2012

Jag ska försöka beskriva Rhodos med flera ord för er som inte vart där • The Beach Party, karatefylla, party mega boat, värme, poolhäng, lyxhotellet Rhodos Palace, vattenpipa, bargatan, strandfest, volleybollturnering, Rhodos hostan, alkohol i mängder, skratt, nya vänner, dans på bord/stolar/högtalare/bar, kärleksön, gyros, dagsfyllor, shots, temafester, glitter, svett, musik, spelhall, roliga förfester, snygga grabbar, buckets, stranden, champagnedykning, bananbåt, vattenpistoler med shots, fight night på solsidan, haffmode, minnesluckor, nattbad i poolen, vattenbrottning, pierca bröstvårtan, slitna, time of your life, fri bar, ligga i solstolen på morgonen och se alla walk of shames, små jobbiga men ibland roliga små barn som hela tiden försöker sälja på en lysband, party glada människor, blåbärsshot och mycket mera. Så jävla awesome! ♥





























Försöker få med så många bilder som möjligt för att visa allt som vi hittade på där, men det går egentligen inte att beskriva Rhodos resan, du måste uppleva det! Träffade massa nya och gamla vänner där & det var verkligen party hela tiden. Jag hoppas verkligen jag och Esther åker dit nästa år också, för vi hade så jävla roligt! Här är två inlägg från E's blogg där hon skriver om Rhodos, klicka HÄR och HÄR.

Tack alla som var med och gjorde denna resa helt underbar. ♥

Hågapokalen 2012

Körde inte Hågapokalen så kunde lika gärna fixa naglar.
Precis öppnat en cider med Lisa & Carro utanför racebussen.
 


Jag och min älskade syster utanför racebussen.
I tältet där bandet spelade, jag och fina Jennifer
 


Jag gömmer mig bakom mina älskade tre apor.
Godaste shoten ever, vasaloppet kallades den tydligen.
 


Niklas försöker posea haha.
Freddy, Lisa och Carro vill va med på kort.
 


Massa vänner, My vill inte vara med på bild, tråkmåns ;)
Filip Filmare fixade fyrverkerier.
 


Körde inte Hågapokalen som sagt, var med som SUPporter istället. Det var nämligen så att farsan hämtade mig på södagen innan tävlingen ens var slut. Då var det bara hemma och packa det sista, hämta Esther och sedan åka direkt till Arlanda för att ta flyget till Rhodos. Även fast jag älskar folkrace så var det mer värt att dra utomlands.

Uppdatering fortsätter, bloggen börjar leva igen.

Jag är en snäll lillasyster som hjälpte syrran och gav henne i spark i baken att brörja med körkortet.
Hon har ju klarat det nu och jag hämtade en lycklig syster från uppkörning i Södertälje.

 

Farmor och S-O var nere i Stockholm och hälsade på.
Min söta extra lillasyster Molly.

 

Var på kalas hos extra familjen, blev pingisturnerning.
David hade gjort en popcorn tårta, en riktigt sockerbomb.
 
  

Robin tatuerade sig innan Rhodos. "Jag har dig runt lillfingret".
Hängt mycket med underbara Madde, glad att jag träffat dig.


Party hard or go home.

 10 Maj • Jag & finaste Esther taggade för utgång, Moda goes Rhodos.
 


Två måndagar på raken var vi först på grönan på konsert och sen utgång på Harry B James
 


4 Maj • Utgång på Göta Källare med mina finaste ♥
 
 

26 Maj • Kubb, grillning och ESC hemma hos M&R. 
Vi drog till Nya Brasserian efter och flippade när vi fick reda på att Loreen vann hela skiten.
 


27 Augusti • Madde tvingade med mig till grönan och Lars Winnerbäck. Baren var bäst!
16 Juli • Robin & Oskar kom och drack ett par glas med mig och syrran på balkongen.
 


13 Juni • På resturangen där vi firade papi. Älskade syster ♥
30 Juli • Strike a pose med Madde & Lisa på en fest hemma hos M&R.



20 Augusti • Norlie och KKV på grönan.
30 Juli • Micke hittade en bra sovplats efter festen.



Jag och mina fina tjejer ♥
 


27 Juni • Först bio med tjejerna, premiären av Ice Age 4, 3D.
Efter drog jag ut och träffade grabbarna, vi tog ett par glas kan man säga.
 


28 Augusti • Maddes födelsedagsmiddag på Thai Boat.
Efter det så drog vi till Hellströms, Snaps och slutade på Harry B James.
 

Sjukt god buffé och efterrätt & drinkar. Thai Boat är awesome!
 

Ta mig med storm

 

Vecka 28 & 29 är några av de bästa veckorna på året.

Racebussen är packad och folkracebilen lastad, check!
Fick en riktigt bra plats i depån och vi började att resa tältet direkt.
 
  
 
Det blev mycket boule spel både nyktert och på fyllan.
Tror att Carro & Max är lite på lyset, men söta är dom iaf!

 
 
Vi festade hela natten & morgonen till ungefär tio, spelade ett par kubbmatcher.
Det har blivit standard med fyllebild på Carro och Simon, ska nog göra ett bildcollage.
 

 
Riktigt sliten var jag på den där bild, ush haha.
Sitter i backen och kollar på folkrace.
 
  
 
Moster och mamma kör inte nudda mark i racebussen.
Vi åkte och handlade pizza en dag, cirka 16 pizzor/kebab haha.



Fixade ett fotstöd i folkracebilen, skönt!
Jag hade tråkigt och fick tag på en kajalpenna.
 


Vi skulle gå banan, jag missade leran men Sandra klev rakt i den, smidigt.
David däckade i vår racebuss eller gick och la sig enligt han haha.



Grabbarna hade taikon läger uppe hos sig.
Min fina folkracebil som jag blev av med på bud där nere.



Massa people, sitter och kollar folkrace.
Finaste Engla ♥ "Du och Amanda är mina folkracemammor" citerat av Engla.



Folkracefestivalen i Vimmerby är en av de bästa veckorna på hela året. Vi åkte dit redan den 8 Juli och åkte hem den 15 juli. Gemenskapen, folkrace tisdag-lördag, party som fan, vännerna och mycket mera. Det är svårt att beskriva hela veckan men den är alltid lika rolig varje år och det är andra gången jag kör Semesterracet, första gången kraschade jag ju och gjorde illa ryggen. Denna gång gick det bättre och jag hade riktigt bra starter men hamnade i alla startsmällar, men hängde på helt okej. Nästa år då jäklar ska jag vara med i toppen!

Längtar redan till 2013's Semesterrace.


Vi åkte hem ett par dagar sen drog vi ner till Motala, de har en folkracefestival också efter V-by.
Jag hade med mig Beer Pong muggar och pingisbollar, sjukt kul!
 


Vi fick bo med vår kusin Krille som hade en stuga där nere.
Så vackert längs stranden i Motala.



Lika fint på kvällen, blåste kallt vid vattnet däremot.
Vi hade sjukt kul och mysigt utanför stugan, lite vänner hade stugor bredvid.
 


Simon och Per testar våningssängen i stugan haha.
Niklas däckar i sängen efter en utgång och efterfest.
 


Sötaste Leah var i vår stuga ganska ofta, hon är en underbar liten tös.
Lisa hade gjort en fläta på mig en dag och då ville Leah också ha flätor, hon verkligen älskade dom.

När vi skulle åka hem på söndagen så var vi riktigt trötta.
Vi stannade och sov i cirka två timmar på vägen hem.
 


På folkracefestivalen i Motala så bor man ofta i stuga eller på någon camping, det är inte i närheten av banan så oftast när jag är där så är jag inte på banan varje dag. Utan man badar, chillar och tar det allmänt lugnt för man är bakis från festandet dagen innan haha. Vi var ganska dåliga i år för vi var inte på banan någon dag, vi satt utanför stugan med RaceRadio och lyssnade på folkracen istället. Det var perfekt! Förhoppningsvis hyr vi en stuga nästa år också, det var kanon.
 
Älskar folkracen och alla vänner ♥

Power Meet

Taggade brudar på väg till Västerås!
Snällaste Tompa fick köra Michis 245:a, riktiga raggare haha.
 

• Gulligt bildcollage från Power Meet •
 

V
i åkte fredag 6 juli på kvällen och åkte sedan hem på lördag morgon, vi var ganska slitna när vi skulle hem. Men jäklar vad kul vi hade det där, spontana roadtrips blir alltid bäst! Nästa år får vi stanna flera dagar istället!
 

T
ack tjejer & Tompa för en grym kväll, natt & morgon. ♥

Hard work work

 
 

I sommar har jag jobbat tillsammans med Esther på en städfirma där vi bland annat städat golv i ett stort hus på en byggarbetsplats och flyttstädat. Det har varit riktigt roligt att jobba med E, våra mysiga luncher i solen och rasterna. Det var riktigt tråkigt när vi inte hade något mer jobb där för jag såg verkligen fram emot att jobba för vi hade så kul. Dessutom har jag jobbat på Eva's redovisningsbyrå och även gått en utbildning hos Cherry Casino för att bli croupier. Träffat underbara kollegor och det har varit riktigt skoj och lärorikt att jobba som Black Jack dealer. Håller fortfarande på som croupier men söker andra heltidstjänster.

Min hårda attityd kommer alltid finnas kvar

 

Midsommarhelgen

Grisen, de tre aporna och kaptenen var med såklart!
 
 

Johan hade med sig gitarren och drog ett par låtar. Vi var ett gäng som grillade och sen kom resten för att festa. På fredagen var vi mycket fler folk och vi hade sjukt kul! Dock på lördagen så spårade vi ganska hårt, vi gjorde egna glass drinkar, spelade spader kung (ett spel Robin hade hittat på). Slutade med att man fick göra massa hemska saker, shotta gurkspad eller hot sauce, snorta aromat pulver osv. Grabbarna körde YMCA med värsta inlevelsen haha.

 
 


Däremot kan jag säga att jag är glad att jag ens lever efter denna helg, fick världens utskällning av min mor (förståligt!) och fick betala 1600 till störningsjouren. Sorry mamma för allt! ♥

Funballz

  
  
  

Detta fick Esther av mig i studentpresent förra året, Funballz. Det är stora bollar som dom blåser upp och så springer man på vattnet. Det var sjukt kul och vi garvade en massa. Dock efter ett tag var man helt slut och det var dåligt med luft men det var helt klart värt det.

Vi körde balans tävling där E ägde mig totalt, jag var riktigt dålig på att hålla balansen. Skyller på att hon är längre än mig och nådde längst upp i bollen haha. Vi körde en spring tävling också och där vann jag första, men efter den tävlingen var jag helt slutkörd.

En rolig dag med min fina bästa vän ♥

Arestav # Instagram

 
Make the blue button green at Instagram and follow me.

Älskade Pappa ♥


Pappa har fyllt år under sommaren också, så vi tog med han i Leffes raggarbil och gled till söder där vi käkade på en grym resturang som heter Dollys Saloon, rekommenderas starkt! Det var en riktigt mysig kväll och vi hade sjukt kul. Du är verkligen världens bästa pappa på så många olika sätt, älskar dig! ♥

 

Nytt hår och längre!

Den 13 Juni fixade jag håret igen, tog cirka 10 cm längre än förra gången. När du en gång har fixat långt hår så är du fast, älskar det och kan inte vara utan min hårförlängning. Kommer aldrig mer ha peruk i hela mitt liv, detta är det bästa som hänt mig & det påminns jag om varje gång jag gör en omsättning av mina extensions. Färgade håret och ögonbrynen mörkare dessutom.

Början av sommaren.

 
 

Lärde känna två underbara grabbar, Robin och Tim, dom är bröder och verkligen världens snällaste. Jag var på Tim's utspring och studentmottagning första juni, Robin's idé om att spruta ner Tim med skumpa var lyckat. Det var en mysig mottagning och R spelade upp "Studentlåten" som han hade gjort till Tim, dessutom fick Elliot vara med på slutet av låten. Tror inte det var någon i rummet som inte blev rörd, riktigt fin låt! ♥

Ger bloggen ett försök IGEN.

Håll i er för nu kommer det komma världens uppdatering, har inte bloggat sen maj och det har hänt en del efter det. Tänkte inte ta allt in i minsta detalj men lägger upp det jag tycker är värt att minnas.
 
Lovar inte att jag kommer börja blogga en massa igen men tänker ge det ett försök.
 
Peace out.




Född: 7 April 1992

Status: Singellivet

Arbete: Samordnare på TSP AB.

Bor: Huvudstaden Stockholm

Intressen: Bowling, motorsport, fotografi, musik, shopping, resa & party.


Min sjukdom kommer alltid vara min svagaste och starkaste punkt. ♥

- Klicka här om du väl läsa om min föredetta största hemlighet.


• 9 Oktober; Första dagen på nya jobbet.
• 13 Oktober; Sista banracingtävlingen på Mantorp och Rhodos Reunion på kvällen.
• 24 December; Julafton
• 31 December; Nyårsafton, 2013 here I come.

• Fast anställning.
• Flytta hemifrån, egen lägenhet.
• Ny bil.
• BE kort (bil med tungt släp).
• Åka till Afrika och Australien (då har jag varit i alla kontinenter!)
• Ta banracing licens.
• Vinna en stor folkracetävling.
• Träna mycket och utvecklas i bowlingen så jag får spela i A-Laget.


RSS 2.0

    


    Kopiera med Ctrl + C

bloglovin

ÖG RT