Sommaren är snart här.


I måndags shoppade jag, bara för att jag kan.


Ny topp i en underbar fin färg som jag inte riktigt vet vad jag ska kalla den, ett par nya snygga jeans, en vit spets topp, ett par höga shorts & två vanliga linnen.

Varför landa när jag flyger fritt


120320

Igår lirade vi korpen, jag är nöjd med mitt spel, fick ihop 549 på tre serier alltså 184 i snitt. Det känns bra med tanke på att jag spelade dåligt i 10:e rutan på två serier. Spelet känns så jäkla bra just nu, så roligt!

Just nu sitter jag på Örby Gummi och jobbar, uppdaterar lite pärmar och svarar i telefonen. Min hals är svullen och gör ont, jag gick ut igår i tunna kläder när det kom en snövind, inte att rekommendera people.

Ikväll blir det att lira en ligamatch i sumpan, vi skulle spelat den i lördags men flyttade fram den med tanke på att hela laget var på Gotland i helgen. Taggad till max, ikväll ska vi krossa!

Ut och härja, gotlandsfärja!

Ligamatch och klubbmästerskap på Gotland med bowlinglaget. Jag, Evve & Joy började föra tidigt på fredagen på ett ställe i nynäs. Vi drog in hela packningen och klot dit, drog ett par cider innan vi fick skjuts av ställets ägare ner till båten, haha jätte snällt. Vi fortsatte på båten med resten av gänget, blev yatzy osv.

När vi äntligen var framme på Gotland så traskade vi till Hamnhotellet, det var riktigt fina rum och vi hade en hel korridor för oss själva, sweet! Lördagmorgon så åkte vi till stånga, A-laget lirade och vann överlägset, vi andra hejade på riktigt bra. Sedan var det full fart till bowlinghallen i visby och lira KM, det var riktigt roligt också. Jag kom dessutom 3:a så jag är sjukt nöjd!

Åkte till hotellet och började göra oss iordning för att gå till resturangen och sedan utgång. Vi öppnade nästan alla dörrar till våra rum och spelade musik & drack skumpa. Jag och två andra tog taxi, orkade verkligen inte gå. Det var riktigt god mat på stället vi käkade på, sen fortsatte festen på munnkkällaren.

Direkt när vi kom till munken drog vi en shott sen var festen igång, stället var stort och bra med olika dansgolv. Vi var såklart kvar till stängning, dessutom träffade vi ett par göteborgare så vi var ju tvugna att sjunga "alla heter glenn i göteborg", standard. Vi drog med ett par på efterfest på Evve & Joys hotellrum, drack upp all dricka och hade sjukt kul. Efterfesten slutade vi halv fem-fem tror jag.

Söndagen var ganska okej faktiskt, båtresan hem var hyfsat trög så fick ta en återställare haha. Det var skönt att komma hem men det var underbart att komma bort från Stockholm en stund.


 

Tråkig humor på gotlandsfärjan


 

  

 

 



 

Tack alla bowlare och sköna people som gjorde helgen underbar!


Taggad inför racingsäsongen.

Jag och pappa var till Forsman motor i veckan och fixade en ny racingoverall, hjälm och balaklava till folkrace & banracingen i sommar. Jag är taggad men ganska nervös men det löser sig på vägen.


Jag vill äga en racesimulator.

Vi var på en typ sponsorträff i torsdags som Darbom racing anordnade, det var super kul. God smörgåstårta, trevligt sällskap och massa racesimulatorer. Tack för en awesome kväll!



Ny familjemedlem


Borrade ett nytt klot igår, blev en Crossroad. Klotet längst till vänster.


We’re soldiers, and soldiers bleed.


Underbar och galen helg.

Fredag - Var på Stockholms bilklubbs årliga fest och prisutdelning, fick hämta en lite pokal haha. Efter det så drog jag och en del polare hem till My & Robban och fortsatte festandet. Vi drog sedan vidare till Olearys i haninge, det blev ganska mycket där och alla blev hyfsat runda om fötterna. Robban fick till och med sova i fyllecell, illa haha.

Micke är "trött på livet - TPL"


Lördag - Lirade en bowlingmatch i väsby på dagen, jag och Annica avgjorde matchen så vi vann, det var riktigt skönt! Det blev raka vägen hem och göra sig iordning och städa hemma, vi skulle förkröka hos Adam men det blev att vi föra hemma hos mig istället. Vi var minst 13 pers och vi hade galet roligt hela kvällen, det var mycket gamla arbetskollegor, kul att få träffa dom!

Vi drog sedan in till stan och gick till HBJ, det var mycket folk där och jag köpte fishbowl, love it! Vi körde "snurra flaskan" inne på krogen, det var riktigt roligt. Vi hade en galen kväll som ingen kommer glömma, det vi kommer håg kommer vi iaf inte glömma haha. Hoppas att vi gör om det inom kort!

 


120311

I torsdags sa jag upp mig och är nu arbetslös för tillfället, fast jag har en känsla av att det inte kommer vara så länge tills jag får ett nytt jobb. Saknar redan alla sköna och underbara människor, men jag vet att vi kommer ha kontakt ändå. På kvällen var jag på Jontes studentskiva, det var årets första.

Livet rullar på annars, fixar och donar, bowlar, söker jobb osv. Jag har ett jobb på gång som jag hoppas jag får, det skulle vara riktigt kul. Efter det är det lägenhet som ska fixas!

Jag såg inte mello men tycker låten som vann är riktigt bra och jag tror vi har stor chans med den låten. På tal om tvprogram så måste jag väl skamset erkänna att jag är en riktig Big Brother nörd, tycker det är sjukt kul att kolla på hur människor blir när dom är instängda i ett hus haha.

Helgens uppdatering plus bilder kommer lite senare.

Over and out.

Nya örhängen


D
åliga bilder jag vet, men har inte tid att ta några bra. Jag har varit hemma hos Michis idag på dagen och gjort smycken och här har ni två örhängen jag gjort. Den till höger är ett omgjort halsband som jag gjort till ett örhänge, tycker den blev mer fin som örhänge. Enkla fina örhängen, I like!

Supermegajäkla nöjd


Resultatet från gårdagen, jag är sjukt nöjd och har världens bästa Maria att tacka för det!


In every breath I take I’m breathing you


En sväng förbi Maria

Idag skulle vi bara sätta i de extensions som glidit ur och färga mina ögonbryn. Jag blev taggad på att färga håret igen så tog en sväng förbi affären och köpte två olika färeger som Maria mixade och slängde i håret.

M
aria hittade ett par fläckar som inte varit där förut, fan. Jag måste verkligen sluta stressa, det är inte bra för min kropp och hälsa. Från och med nu ska jag ta tag i mitt liv och försöka ta det lugnt, om det ens går?! Let's try!

 

 

Resultatet av allting får ni ser imorgon, natti natti!


Best things in life are free


Väst & hängslen ♥

Startar mars med en festhelg

Fredag - Kvällen började med en afterwork med underbara kollegor. Råkade bli att vi skippade middagen och gick direkt på drickan. Vi började på Jamesons, gick sedan vidare till Hellströms, där började de flesta dra sig hemåt. Jag & Adam var iaf kvar plus att jag hade ett killkompisgäng som var där. En tjejkompis kom dessutom dit och fick sedan skjuts till Chill, mötte upp Adam och hans vänner där.

Efter det så drog jag till Nalen där Tilly uppträdde, träffade en del vänner där och min killkompis var nykter så jag däckade sedan hemma hos honom. Det blev ganska många stopp på olika ställen, jag hade en riktigt bra kväll men nästa gång ska jag nog komma ihåg att äta middag. Tips från coachen.

 


Lördag - Utgång planerad sedan förra veckan med några av mina bästa vänner. Råkade bli att jag åkte hem till Michis och Bjuris innan och skulle fixa mig där. Övertalade Michaela att hänga på in till stan, vi började förkröka hemma hos Stoffe. Vi var tre personer och körde ölspelet och shottade minttu, grym start på kvällen.

Vi tog sedan en taxi in till stan och mötte upp resten av gänget, vi skulle dra till Stereo Nattklubb där vi stod på listan men det var sjukt lång kö så vi orkade inte stå där så vi gick till Bar54 som ligger precis bredvid. Alla började med en shott var, sedan fixade vi bord och helrör. Jag köpte in en cider och ölhink plus skumpa, det blev en del alkohol, men vi hade riktigt roligt. Bjuris var så snäll och hämtade mig och Michaela i stan sedan, blev en standard tripp förbi donken för att fixa fyllemat sedan hem till M&B.

 


 

 

Tack alla fina som var med för en awesome start på denna månad.

Glöm ej att leva min vän, dagen som gått kommer inte igen.





Född: 7 April 1992

Status: Singellivet

Arbete: Samordnare på TSP AB.

Bor: Huvudstaden Stockholm

Intressen: Bowling, motorsport, fotografi, musik, shopping, resa & party.


Min sjukdom kommer alltid vara min svagaste och starkaste punkt. ♥

- Klicka här om du väl läsa om min föredetta största hemlighet.


• 9 Oktober; Första dagen på nya jobbet.
• 13 Oktober; Sista banracingtävlingen på Mantorp och Rhodos Reunion på kvällen.
• 24 December; Julafton
• 31 December; Nyårsafton, 2013 here I come.

• Fast anställning.
• Flytta hemifrån, egen lägenhet.
• Ny bil.
• BE kort (bil med tungt släp).
• Åka till Afrika och Australien (då har jag varit i alla kontinenter!)
• Ta banracing licens.
• Vinna en stor folkracetävling.
• Träna mycket och utvecklas i bowlingen så jag får spela i A-Laget.


RSS 2.0

    


    Kopiera med Ctrl + C

bloglovin

ÖG RT